Ayto, Aydın İçin Söyleyecek Sözü Olan Her Kurumun Yanında

Güncelleme Tarihi:

Ayto, Aydın İçin Söyleyecek Sözü Olan Her Kurumun Yanında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 12:55

AYTO KURUMLARA DESTEK VERİYOR

Aydın Ticaret Odası (AYTO), Köşk 100. Yıl Ortaokulu’nun Finlandiya, Danimarka, İtalya ve Polonya ile yürütmekte olduğu “EAT RIGHT, BE BRIGHT!” Erasmus+ KA219 Stratejik Okul Ortaklıkları Projesi kapsamında Aydın Lisesi Bahçesi’nde düzenlediği Sağlıklı Yaşam Fuarı’na stand açarak destek verdi.
“EAT RIGHT, BE BRIGHT!” Erasmus+ KA219 Stratejik Okul Ortaklıkları Projesi ile Aydın’da yetişen organik ürünlere dikkat çekmeyi, insanların sağlıklı ve bilinçli beslenmeleri için farkındalık yaratmayı hedeflediklerini belirten Köşk 100. Yıl Ortaokulu Müdürü Hami Özer düzenlenen bu etkinliğin projenin yaygınlaştırılması için bir çalışma olduğunu belirterek benzer etkinliklerle projenin amacına ulaşması içn çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
Proje Yürütücüsü Köşk 100. Yıl Atatürk Ortaokulu Matematik Öğretmeni Zeynep Ceren Çiftsüren etkinlik kapsamında boy, kilo, kan ölçümü, obezite ve diyabet, yeterli ve dengeli beslenme, tuz - şekerin zararları ve besin piramidi konularında dikkat çekmek istediklerini ifade etti.
AYTO Genel Sekreteri İlknur Kabasakal, Köşk 100. Yıl Atatürk Ortaokulu’nun projeye destek talebinin AYTO Yönetim Kurulu’nca desteklendiğini belirterek “AYTO olarak Aydın için söyleyecek sözü olan her kurumun yanında ve destek olmaya devam edeceğiz. Bu anlamda Köşk Köşk 100. Yıl Atatürk Ortaokulu’nun bilhassa Aydın’ın tanıtımına yönelik çalışmaları nedeniyle tebrik ediyor, sağlıklı beslenme konusunda genç kuşaklara örnek olma konusundaki hassasiyetlerini kutluyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!