Aytemiz Alanyaspor ikinci yarıya iyi başlayamadı

Güncelleme Tarihi:

Aytemiz Alanyaspor ikinci yarıya iyi başlayamadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2018 09:36

Aytemiz Alanyaspor ikinci yarıya iyi başlayamadı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - SÜPER Lig'in açılış maçında Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-2 yenildi.

Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında Aytemiz Alanyaspor, Kasımpaşa'ya konuk oldu. Alanyaspor'un Brezilyalı golcüsü Vagner Love, kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemedi. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 önde tamamlayan Aytemiz Alanyaspor, ikinci yarıda bu üstünlüğünü koruyamadı. Maçın son dakikalarında attığı golle Kasımpaşa, maçı 3-2 kazandı. Alanyaspor'da Fofana 82'nci dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Aytemiz Alanyaspor'un gollerini 14'üncü dakikada Efecan Karaca, 45+2'nci dakikada da penaltıdan Emre Akbaba, Kasımpaşa'nın gollerini ise 22 ve 71'inci dakikalarda Eduok, 88'inci dakikada Mbaye kaydetti. Bu sonuçla Aytemiz Alanyaspor 18 puanla ligde 13'üncü sırada, Kasımpaşa 22 puanla 11'inci sırada yer aldı.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maç sonu yaptığı değerlendirmede, "İlk yarıda sahada mücadele düzeyi yüksek bir Aytemiz Alanyaspor vardı. İkinci yarı 2-1 önde olduğumuz ve rakibin oyunu riske ettiği bölümlerde son pası daha iyi yapabilseydik ya da hücumda çoğalabilseydik üçüncü golü atabilirdik. Rakibin özellikle sağ kanattan geliştirdiği pozisyonlar var. Fofana'nın kırmızı kartı maçın en önemli kırılma anlarından biriydi" dedi.

Takımda eksiklikler olduğunu belirten Karaman, "Vagner Love ve yeni katılacak arkadaşlarla kulübe zenginliği yaratabilseydik, farklı olurdu. Takımın mücadelesi bize umut verdi. Yeni arkadaşların katılmasıyla daha iyi futbol oynayıp bunu skora yansıtacağız" diye konuştu.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise ikinci yarıya galibiyetle başlamalarından ötürü mutlu olduğunu aktardı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!