Aysun Kayacı Buz’da sevgilisi Şamdan’da

Aysun Kayacı ile MED Yapım’ın sahibi sevgilisi Fatih Aksoy’un ilişkileri bir dargın bir barışık sürüyor.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea69bdf018fbb8f87e4596Aysun Kayacı Buz’da sevgilisi Şamdan’da

Ä°kili, perÅŸembe akÅŸamı ayrı ayrı mekanlarda arkadaÅŸlarıyla birlikteydi. Aysun Kayacı, kız arkadaÅŸlarıyla NiÅŸantaşı Buz bardayken, aynı saatlerde Aksoy, Derin Mermerci ve Alinur VelidedoÄŸlu ile birlikte Åžamdan’daydı. Alinur VelidedeoÄŸlu ve Derin Mermerci, önce NiÅŸantaşı’ndaki NiÅŸ Bar’da düzenlenen bir doÄŸum günü davetine katılmış, sonrasında soluÄŸu Etiler Åžamdan’da almıştı. Çok geçmeden Fatih Aksoy da yanlarına geldi. Alinur Bey’le Derin Hanım’ın masasına geçen Fatih Aksoy, kısa süre içinde Mermerci ile koyu bir sohbete daldı. Alinur VelidedeoÄŸlu ise bazen onların sohbetine katılıyor, bazen mekanda rastladığı diÄŸer arkadaÅŸlarıyla ilgileniyordu. Â

Haberin Devamı

Bu hediyeyi kime aldı
/images/100/0x0/55ea69bdf018fbb8f87e459a
Mutlu Dinçkök de Adnan Polat’ın Niş Bar’daki doğum günü partisinin davetlileri arasındaydı. Partiye sevgilisi Serhat Soysal’la katılan Dinçkök’ün elindeki Machka poşeti ise dikkatimi çekti. Çünkü herkesin elinde Adnan Bey için seçtikleri hediyeler bulunurken, Mutlu Hanım’ın sadece kadın koleksiyonları satılan Machka mağazasının poşetini taşımasına anlam veremedim.

Beş tane aldı

Nursen Gündüz önceki gün Swııs Otel’de tanıtımı yapılan OHTpeptide3 adlı selülit köpüğünden ilk etapta kendisine 5 adet satın almış. Gündüz, taınıtım davetinden çıkınca şoförünü göndertip aldığı köpüğü dostlarına da tavsiye ediyor.

Hacı Nadire
/images/100/0x0/55ea69bdf018fbb8f87e459c
Yakın dostları için Hac ve Umre ziyaretleri organize eden Nadire İçkale’yi bundan böyle türbansız göremeyeceğiz. Düzenlediği son Hac organizasyonu sonrasında, arkadaşlarından artık kendisine "Hacı Nadire" demelerini isteyen Nadire Hanım, önceki gece Fenerbahçe Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Diyarbakır Tanıtma ve Kültür Vakfı gecesine katıldı. İçkale, "Pek çok kez hacı oldum, beni artık başı açık değil bu halimle göreceksiniz" dedi. Eski kıyafetlerini de kullanmayacak olan İçkale, bu nedenle modacı Nur Yerlitaş’tan kendisine yeni elbiseler dikmesini istedi.

Sezen Aksu hayranı
/images/100/0x0/55ea69bdf018fbb8f87e459e
Adnan Polat, 52’nci yaşını geçtiğimiz akşam Nişantaşı Niş Bar’da kutladı. Eşi Ayşe Hanım’ın organize ettiği ve yaklaşık 50 yakın arkadaşının katıldığı partide, eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Bu parti için özel bir liste hazırlayan Niş Bar’ın DJ’i de saatlerce Adnan Polat’ın hayran olduğu sanatçı Sezen Aksu’nun şarkılarını çaldı.

Kalbinin sesini dinledi

/images/100/0x0/55ea69bdf018fbb8f87e45a0Murat Polat ile eski mankenlerden Funda Barın’ın ilişkisi dört yıl önce başlamıştı. Gerçi geçen yıl ilişkilerinde bir kriz yaşandı ama ayrılık uzun sürmedi ve sevgililer yine birbirine döndü. Çifte geçtiğimiz akşam, Murat Bey’in ağabeyi Adnan Polat’ın Niş Bar’daki doğum günü partisinde rastladım. Her zamanki gibi gece boyunca el ele göz göze olan Murat Polat ile Funda Barın, tüm sorunları aştıklarını ve aşklarının ilk günkü gibi devam ettiğini göstermek ister gibiydi.

Bu kadar sultanlık yeter
/images/100/0x0/55ea69bdf018fbb8f87e45a2
Selim Hamamcıoğlu’nun müzmin bekar olarak kalacağını sananlar yanıldı. Beş aydır Brezilyalı güzel Marcella’yla birlikte olan Selim Bey, kız kardeşi Serra Hanım’dan sonra evlilik sırasının kendisine geldiğini hatırlatan dostlarına "Yakında" diye cevap veriyor son zamanlarda... Üstelik bayram tatilinde Brezilya’ya giderek sevgilisinin ailesiyle tanışması da bu işin artık ciddiye bindiğinin kanıtı... Geçtiğimiz akşam Ortaköy’deki Blackk Restaurant’da rastladığım çiftin evlilik kararı alması an meselesi...

Sevgilisi aileden onaylı
/images/100/0x0/55ea69bdf018fbb8f87e45a4
Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çiftinin kızları Selin, bir yıldır Mehmet Çolakoğlu’yla birlikte... Bu ilişki ailesi tarafından da onaylı üstelik... Genç Fadıllıoğlu’na geçtiğimiz akşam anne-babası ve sevgilisiyle birlikte Nişantaşı sokaklarında yürürken rastladım. Ailenin sahibi olduğu Beymen Brasserie’ye yürüyüş mesafesindeki Niş Bar’a gidiyorlardı. Anne ve babasının yanında sevgilisiyle kol kola yürüyen Selin Fadıllıoğlu’nun ne zaman nikah masasına oturacağı merak konusu...

Anna’sına kavuştu
/images/100/0x0/55ea69bdf018fbb8f87e45a6
Yavuz Demir ile beşinci eşi Anna Hanım’ın arası bir süredir açıktı. Anna Hanım da bu yüzden geçtiğimiz aylarda Ukrayna’ya, annesinin yanına gitmişti. Çift aralarındaki sorunları nihayet çözdü. Bir ay önce İstanbul’a dönen Anna Demir ile Yavuz Bey’e geçtiğimiz akşam Nişantaşı Niş Bar’da rastladım. Eski mutlu günlerine döndükleri her hallerinden belliydi.

Durgunlaşmış

/images/100/0x0/55ea69bdf018fbb8f87e45a8Banu Can, aradığı mutluluğu bir türlü yakalayamayanlardan! Cengizhan Üçgün’le ilişkisinin hüsranla noktalanmasından sonra kalbini yeni aşklara kapatan Can’a uzun zamandır gece turlarım sırasında da rastlamıyorum. Bir dönem davetlerin ve partilerin olmazsa olmaz simaları arasında gösterilen Banu Hanım’ı geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda gördüm.Eskisine oranla çok daha ağırbaşlı ve durgun olduğu dikkatimden kaçmadı.

Yazarın Tüm Yazıları