Ayşe'nin gözlüğü

Ayşe ARMAN
Haberin Devamı

Hizmet haberi

Meşhur GQ Dergisi bu ayki sayısında mühim bir hizmet haberine yer vermiş. Dergi erkek dergisi olduğu için, doğal olarak hizmet de erkeklere.

Çok eğlenerek tercüme ettim.

Sizin de eğlenerek okumanız dileğiyle...

***

Seks dair en feci şey nedir?

İş işten geçinceye kadar, nasıl bir şeyle karşı karşıya geleceğinizi bilmemeniz. Karşınızdaki kadın size hoş geliyor. Geliyor ama köpek balığını andıran keskin ve sivri dişleriyle yatakta sizi parçalar mı, yoksa öpüp okşar mı, işte bunu baştan kestirmek oldukça zor oluyor. Hatta imkansız. Bir de tabii şu var. Ne yazık ki hiçbir kadına, hoş ambiyanslı bir restoranda, ‘‘Ağzınızı açabilir misiniz, dişlerinize bir göz atacaktım da...’’ denilemiyor. Dolayısıyla size, karşınızdaki kadının yataktaki performansını üç aşağı beş yukarı kestirebileceğinizi bir ‘‘rehber’’ sunmak da bize düşüyor.

***

İşte GQ'nun, ‘‘Seks hayatınız’’ adlı sayfasının ‘‘Bir görüşte kadının yatakta nasıl olduğunu anlamak’’ başlıklı yazısının girişi böyle. Şimdi gelelim yazının gelişme ve sonuç bölümüne. Adı üzerinde bu bir rehber olduğuna göre, alt alta maddeler sıralanmış. O maddeler de şöyle:

POPO

Kalkık sıkı bir popo, kas anlamına gelebilir. Yani söz konusu kadın hareketli, muhtemelen spor yapıyor, enerjik. Bunlar sizin yatakta da aradığınız özellikler değil mi? Dümdüz bir popo ise genellikle hareketsizliğin, tembelliğin göstergesi.

Karar yine de sizin!

AYAKLAR

Nasıl erkeklerin ayak ölçüleriyle penis ölçüleri arasında bir bağ kurulabilirse, kadınlar için de mümkün böyle bir genelleme.

Ama kadınların penisleri yok genelde.

Siz de bunu biliyorsunuz zaten!

İÇ BACAKLAR

Boşluk olmamalı. Ama yürürken şişmanlıktan da birbirine değmemeli. Yoksa bütün iş size kalır, o tembel tembel sırt üstü yatar. Oysa enerjik ve hareketli olmalı değil mi? Ayrıca bacakların güzelliği ve dalga dalga selülitle kaplanmamış olması şu açıdan da önemli: Sürekli ışıkların kapatılmasını talep etmez.

GÖĞÜS

Göğüsler, monitör görevi görürler.

Göğüs uçları belli oluyorsa, hemen tuhaf hayallere kapılmayın, sadece üşümüş olabilir. Ama yine de bulunuduğunuz yerin ısısını göz önünde bulundurun. Söz konusu kadının sütyen kullanma gibi bir adeti yoksa ve göğüsler her hareketinde sallanıyorsa bu eve gitmek istediğinin bir işareti olabilir. Ama aklınızda bulunsun, bir insan tedirginse ya da size eşlik etmekten memnun değilse de sürekli boynunu oraya buraya çevirebilir. Bu da doğal olarak bedeninin (ve tabii ki göğüslerinin) hareket etmesinin nedeni olabilir. Neden sütyen kullanmadığını da sormak siz düşmez!

Ve bir kadının sadece göğüsleri hoşunuza gidiyorsa...

Yine de siz yüzüne de dikkatlice bakın, sabah uyandığınızda pişman olmamanız açısından bu gerekli.

Ama bizden sadece tavsiye etmesi...

GÖZLER

Bir kadının size nasıl baktığı sizin için neler düşündüğü hakkında en iyi ipucu. Yani o gözlerde sizinle beraber olmak isteyip istemediği yazıyor. Tabii siz okumasını bilirseniz.

Uzun zaman sizin gözlerinizin içine bakabilmesi, hem iyi, hem kötü. Sadece kendisine güvenen insanlar, birilerinin gözünün içine uzun süre bakabilirler. Ama kendine güvenen kadınlar erkekleri korkutabilir de. Gözlerden bir kadının utangaç olup olmadığı da anlaşılabilir. Ama utanmak yatak hikayelerinde sadece kısa bir süre heyecan verici olabilir. Utanma faslı uzarsa yatak hikayeleri, yatak cinayetlerine dönüşebilir.

AĞIZ

Mutlaka oral fiksasyonu olan bir kadının peşine düşün. Yani ağzına sürekli bir şey götüren, bir şey yemeden içmeden edemeyen. Sigara içen, su içen, tırnak yiyen, parmağını emen vesaire vesaire.

Bu, kadınının kendi ağzıyla iyi bir ilişkisi olduğunun göstergesidir.

Sizin bedeniniz ve çeşitli organlarınız söz konusu olduğu için de doğal olarak bu aranılan bir özelliktir.

Ve unutmadan epey sigara içmiş ve içmiş bulunduğunuz ağzınızla bir kadını öptüğünzde size yanıt veriyorsa, sizi öpmeye devam ediyorsa bu iyi bir işaret. Çünkü sekste kimse hep iyi kızları istemez. Ve zaten seks ağız tadıyla değil, beyin tadıyla ilgilidir.

GİYSİLER

Sürekli siyah giyiyorsa, kesinlikle şişman olduğunu konusunda bir saplantısı vardır. Ama iç çamışırlarında siyahı tercih ediyorsa, elbette ki denilebilecek bir şey yok. Giyimine özen gösteren bir kadınla beraber olmayı istemek bir erkek için çok mantıklı bir düşüncedir: Giyimi için bu kadar efor sarfeden bir kadının, yatakta sarf etmemesi neredeyse düşünülemez. Ama giydiği kıyafetler üzerinde yağ lekeleri varsa, giydiklerinin orası burası sökükse... Aman dikkat! Muhtemelen yatak odası da dağınık ve pistir.

HAMİŞ: Aslında erkeklerin çeşitli özelliklerine deyinip, okuduklarınızın tam tersi bir rehber hazırlamaya niyetliydim. Bana da o yakışırdı değil mi? Ama hem yer yok. GQ bütün yeri kapladı, bana yer kalmadı!






 








Yazarın Tüm Yazıları