Ayşe işbaşı yaptı

Dünyaca ünlü GAP markası, önceki gün Bağdat Caddesi şubesini hizmete açtı. GAP’i Türkiye’ye getiren isim Murat Özyeğin...

Ayşen-Hüsnü Özyeğin çiftinin oğlu olan Murat Bey, mağazaların sorumluluğunu da kuzeni Ayşe Çavuşoğlu’na verdi. Çavuşoğlu ile açılış günü ayaküstü sohbet ettim. Tüm Türkiye’ye ve Ortadoğu’ya yayılmayı düşündüklerini söyledi.

Mağazanın açılışı ise tam anlamıyla şova dönüştü. Jochen Scweizer’in VerticalCatwalk ekibi, mağazanın yedi katlı binasından aşağıya iplerle salınarak indi ve bu gösterileriyle davetlilere heyecanlı anlar yaşattı. VerticalCatwalk ekibinin sıra dışı şovunu, DJ Suat Ateşdağlı’nın remikslerden oluşan performansı ve renkli balon gösterisi izledi. Ayşe Hanım, 50 adet Bostancı-Taksim minibüsünü de GAP billboard’larıyla donatmış ve mağazanın önünden dakikalarca geçmesini sağlamıştı.

Mayodan sonra ambalaj işinde

Ayyıldız Mayoları’nın sahibi Levent Çebi, markasını tüm dünyaya tanıtmayı başardı ve şimdi de farklı bir alanda kendini kanıtlama çabasında... Çok farklı bir sektöre el atan ve ambalaj işine giren Çebi, Gebze’de kurduğu Aykasa Polimer Ambalaj fabrikasında katlanabilinir plastik kasa imal ediyor. Levent Bey, ürünlerinin geri dönüşümlü olduğunu iddia ediyor.

Geleceğin eczaneleri nasıl olacak

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği tarafından düzenlenen "Geleceğin Eczanesi" projesi, eczacılık dünyasının ulusal ve uluslararası alanda önde gelen isimleri ve kuruluşlarını bir araya getirdi. İstanbul Grand Cevahir Otel’de geçtiğimiz gün düzenlenen organizasyonda, dermokozmetik pazarının önde gelen markaları da yer aldı. OHT Peptide 3-Dermokozmetik ürünleri de "Geleceğin Eczanesi" alanının en göze çarpan stantlarından birine sahipti. Özlem ve Korhan Acar kardeşler, stantlarının büyük ilgi gördüğünü belirttiler.

Yeni sergiye detoks kampında hazırlandı

Oya Eczacıbaşı, geçtiğimiz hafta Sapanca’daki Richmond Nua-Spa Otel’deydi. Oya Hanım, 21 Kasım günü giriş yaptığı otelde detoks programına katıldı; dört gün boyunca saunada ter atarak, masaj yaptırarak ve detoks uygulayarak toksinlerinden arındı. Eczacıbaşı, hemen ardından kolları sıvayıp işlere daldı. Şimdilerde, yönetim kurulu başkanlığını yaptığı İstanbul Modern’de 12 Aralık günü açılacak "Modern Deneyimler" adlı serginin hazırlıklarını sürdürüyor.

Aslı Hanım hala oluyor

Sevgi-Gündüz Gedikoğlu çiftinin oğulları Yaman, beş ay sonra baba olacak. Yaman Bey’in kız kardeşi Aslı Başar’ı da haliyle şimdiden halalık heyecanı sardı. Başar, yeğeni olacağını duyduğundan beri mutluluktan uçtuğunu ve minik bebeği kucağına alacağı anı iple çektiğini söylüyor. Sevgi Gedikoğlu ise Altuğ Başar’la evli olan kızı Aslı’dan da artık bir bebek müjdesi beklediğini fısıldıyor dostlarına...

Miami’de görüldüler

Oğlunun annesi Serra Tokar’dan geçtiğimiz aylarda boşanan Osman Merzeci, bir süredir İpek Tuzcuoğlu ile flört ediyor. Bu fısıltıyı birkaç gün önce ben de işitmiştim ama asıl havadis Miami’de tatilde olan bir arkadaşımdan geldi. Arkadaşım, Tuzcuoğlu ile Merzeci’yi 24 Kasım günü Miami’de beraber dolaşırken görmüş. Şehrin en ünlü caddelerinden biri olan Ocean Drive’daki ünlü bir mağazada alışveriş yapıyorlarmış, üstelik gayet de samimi görünüyorlarmış. Bu arkadaşlığın geleceği gerçekten merak konusu olmaya başladı...

Sapanca’da canlandı

Özben Önal, geçtiğimiz hafta Sapanca’daki Richmond Nua-Spa’daydı... Dört günlük detoks programına yanında eşi Çağdaş Yüksel olmadan katılan Özben Hanım, uyguladığı program sayesinde toksinlerinden arınıp İstanbul’a döndü. Cumartesi akşamı Nazlı Dereli-Koray Oba çiftinin Karaköy Liman Lokantası’nda düzenlenen düğün davetine katılan Önal, oldukça formda ve sağlıklı görünüyordu.

Torun heyecanı yaşıyor

Tiyatro sanatçısı Ayten Gökçer’in kızı Aslı, yıllar önce işadamı Zeki Zorlu ile nikáh masasına oturmuştu. Ancak çift, 2005 yılının ekim ayında boşandı. Çocuğunu da alarak annesinin evine yerleşen Aslı Hanım, geçtiğimiz yıl sonu ise ikinci kez düğün heyecanı yaşadı ve hayatını Dialog Turizm’in sahibi Kerem Oba ile birleştirdi. Aile fertlerinin ve yakın dostlarının katıldığı sade bir törenle evlenen çift, şimdi bebek bekliyor. Aslı Hanım bir ay sonra anne olacak. İkinci kez torun sevinci yaşayacak olan Ayten Hanım da en az kızı kadar heyecanlı şu sıralar...
Yazarın Tüm Yazıları