Ayşe Hatun’dan göğüs kazası

Güncelleme Tarihi:

Ayşe Hatun’dan göğüs kazası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2002 02:21

Dekolte programının sunucularından Ayşe Hatun Önal, modacı Ertan Kayıtkent'in diktiği seksi kıyafetinin azizliğine uğradı. Ayşe Hatun Önal, Şebnem Özinal'ın tiyatro sahnesinde başına geldiği gibi göğsünün gözükmesine engel olamadı.

Geçtiğimiz haftalarda Genco Erkal'la birlikte rol aldığı ‘‘Yarışma’’ adlı oyunun provasında ğöğsü elbisesinden dışarı fırlayan Şebnem Özinal'ın ardından Ayşe Hatun Önal da gazetecilere poz verirken aynı kazaya uğradı. Göğsünün elbisesinden fırladığını daha sonra fark eden ve çok utanan Ayşe Hatun Önal, çekim boyunca göğsünü kontrol etti. Bir anda gözüken göğsüyle tiyatronun bilet satışlarını katlayan Şebnem Özinal gibi Ayşe Hatun Önal da bu yolla adından söz ettireceğe benziyor.

MAYMUN ERKEKLER

Öte yandan genç manken, Duygu Asena'nın tartışma yaratan sözleri üzerine ‘‘Evet, Duygu Asena'ya katılıyorum. Erkekler maymun, kadın döven erkekler ise ayıdır’’ dedi. Ayşe Hatun Önal'ın partneri Tuğba Özay ise program öncesinde ve basına verdiği kırmızı, önü pencereli, göğsünün sutyenden dolayı çizgi çizgi gözüktüğü elbisesini beğenmedi. Özay daha sonra başka bir elbise giydi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!