Ayrıntılar önem kazanabilir

Yengeç Burcunda dolaşan Ay, bugün ev ve aile işlerinin önem kazanacağına işaret ediyor.

Geçmiş günler ve hatıralar duyguların derinleşmesine ve bilinçaltının harekete geçmesine neden olabilir. Geçmişte yaşanmış bazı olaylara büyüteç tutulabilir ve şimdiye kadar önem verilmemiş ayrıntılar önem kazanabilir. Aynı zamanda koruma ve korunma ihtiyacı duyulan konular ortaya çıkabilir.

MEKTUPLAR RUMUZ: YILDIZLAR

Sizin yükselen burcunuz Boğa. Duygularınız güçlü olduğu halde ayaklarınızın yere basmasının nedeni yükselen burcunuzun etkisinden kaynaklanıyor. Ayrıca, parasal konulara yönelik yüksek anlayışınız hem burcunuzdan, hem de yükselen burcunuzun etkisiyle ortaya çıkıyor. Dolunaydan etkilenmenizin nedeni hem burcunuzun idarecisi Ay olduğu için, hem de doğum anında dolunay olduğu için. Bu yıl büyük istekler duyacak ve yatırıma yönelik atılımlarda bulunacaksınız. Yalnız aile büyüklerinin ve saygı duyduğunuz yaşlı kişilerin üzerinizde baskısı olabilir. Davranış biçiminizi ve alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz, fakat bu sene şansınız yükseliyor. Nisandan sonra fırsatlar dönemi başlıyor. Temmuz-ağustos aylarında evlilik arzularınız yükselecek. Yıl sonuna doğru evlenmeniz mümkün.

RUMUZ: SERPİL-İSTANBUL

Doğum yerinizi belirtmediğiniz için yükselen burcunuzu tespit etmem mümkün olamadı. Güneş’in konumuna göre bu yıl sert etkiler altında bulunmadığınızı söyleyebilirim. Ayrıca, Satürn’ün olumlu etkilerini alacak ve son derece disiplinli ve kararlı çalışmalar içinde bulunacaksınız. Satürn, üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirebilmenizi sağlayacak. Yaşantınızda istediğiniz değişikliği bu yıl yapabileceğiniz görülüyor.

RUMUZ: PARANOYAK

Doğum anında aldığınız etkiler sizin zeki ve duyarlı biri olmanıza neden oluyor. Yükselen burcunuzu tespit edemedim. Çünkü, doğum yerinizi belirtmemişsiniz. Bu nedenle ayrıntılı inceleme yapamıyorum. Fakat, endişelerinizin büyük bir bölümü zekanızdan kaynaklanıyor. Fazla ayrıntılı düşünüyor ve düşüncelerinizin sonucunda korku oluşuyor. Şimdi Güneş’inizin aldığı etkiler nedeniyle hayatınızda büyük değişiklikler yapacağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Üstelik bunlar köklü ve büyük değişiklikler olacak. Böylece şimdiye kadar edinmiş olduğunuz düşünceler de değişecek. Ayrıca, sözlünüzün doğum anındaki Güneş’in konumu onunla anlaşabileceğinizi gösteriyor. Sizi bekleyen tecrübelerden korkmayın. Karşınıza çıkan olayların sizi geliştirecek olan birer tecrübe olduğunu düşünerek değerlendirin. Böylece kendinizi fazla kaptırmaz ve büyük korkulardan uzak kalmış olursunuz.

RUMUZ: MUSTAFA YILDIRIM

Sizin yükselen burcunuzu da tespit edemiyorum. Çünkü, doğum zamanınızı tam olarak belirtmiş fakat doğum yerinizi yazmayı unutmuşsunuz. Güneş’in konumuna göre genel olarak bu yıl sizin için atılımlar yılı olabilecek. Zihinsel faaliyetleriniz yükselecek. Ancak, düşünce sisteminizde önemli değişiklikler meydana gelebilir. Özellikle kardeşler ve aile bireyleriyle ilgili sürprizler ortaya çıkabilir. Düşüncelerinizi değiştirmeyi başarabilirseniz, sorunları kolay aşabilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları