Ayrılmadık Mutluyuz pozları

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın kızı Ceyla Aysal, annesi Ahu Aysal’ın sahibi olduğu, Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’ın Genel Müdürü Mehmet Kırklar’la evlilik hazırlığı yapıyordu.

Haberin Devamı

Ancak Ceyla Aysal, eski sevgilisi Belçikalı Xavier Dirsehan Schoonjans’la öpüşürken görüntülenince ayrılmışlardı. Yaz sonu evlenecek olan nişanlılar araya aile büyüklerinin girmesiyle barışsa da düğünü erteledi. Ardından Xavier Dirsehan Schoonjans’ın Ceyla Aysal’ın kendisine Mehmet Kırklar’la evlenmeyeceğini söylediği dedikoduları kulaktan kulağa dolaşmaya başladı. Muhabir arkadaşım Cenker Tezel, önceki gün Ceyla Aysal ile Mehmet Kırklar’ı Ahu Aysal’ın Gündoğan’daki yazlık evinin iskelesinde işte böyle görüntüledi. Aşk tazeleyen çiftin fotoğrafları, krizin şimdilik aşıldığının kanıtı.

Barış için el ele

Önceki gün “Barış İçin El Ele Forumlararası Çalışma Grubu” tarafından organize edilen etkinlikte Taksim, Beşiktaş ve Kadıköy’de insan zinciri oluşturuldu. “Barış için el ele” yazılı tişörtler giyen ve pankart taşıyanlar arasında iş ve sanat dünyasından ünlü isimler de vardı. Derin Mermerci, Eran Tapan ve Şebnem Çapa’nın da aralarında olduğu ünlü isimler sık sık “Barış için el ele”, “Savaş değil barış istiyoruz” sloganlarına eşlik etti.

Haberin Devamı

Romantik takılıyor

Yüksel İnşaat’ın ortaklarından olan Yurdal Sert, Ivana Sert ile halen sürmekte olan boşanma davalarına rağmen çapkınlıkta hız kesmiyor. Ivana Sert ile ayrıldıktan sonra birçok güzelle flört eden Yurdal Bey, önceki gün tatil yaptığı Bodrum’da görüntülendi. Türkbükü sahilinde bisiklete binen Yurdal Sert’e bu kez yabancı bir güzel eşlik ediyordu.

AJANDA
Müziğin yıldızları markalar sokağında

Eylül boyunca her çarşamba, birbirinden özel sesleri ağırlayacak olan ‘İstinyePark Tunes of September’, yarın ünlü şarkıcı Louie Austen’in konseriyle başlıyor. İstinyePark Markalar Sokağı’nda yapılacak konserler, 11 Eylül’de Edson Cordeiro, 18 Eylül’de Sarah Ferri ve 25 Eylül’de Zara McFarlane ile devam edecek.

Yazarın Tüm Yazıları