Ayrılık yok

Güncelleme Tarihi:

Ayrılık yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2005 00:00

Pınar Altuğ ile 1,5 yıldır Bebek’te aynı evi paylaştığı sevgilisi Tony Teodoridis’in ayrılığın eşiğinde olduğu ileri sürülmüştü. Gerilime Teodoridis ailesinin, oğullarının Altuğ ile ilişkisini onaylamamasının yol açtığı iddia ediliyordu.

Güzel oyuncunun, Bebek’te aldığı evin tadilatı biter bitmez ilişkiyi noktalayıp orada tek başına yeni bir hayata başlayacağı konuşuluyordu. İddialar üzerine açıklama yapan Pınar Altuğ, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirtti:

‘Yeni eve yakında Tony ile birlikte taşınıyoruz. Evdeki tadilat yüzünden de 15 gündür Tony’nin ailesiyle birlikte Tarabya’da yaşıyorum. Onların beni istememesi gibi bir durum yok. İlişkimizin bu yüzden biteceği de asılsız.

Haberi Tony’nin annesiyle birlikte okuduk ve çok üzüldük. Uzun zamandır Tony’nin ailesiyle görüşüyorum, bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadık. Zaten sorunumuz olsa onlarla 15 gündür aynı evde yaşamazdım. Tony’nin annesi bana ‘Bu haberlerin doğru olmadığını anlamak için bizi birlikte görüntülesinler’ dedi. Cuma günü aile yemekleri var, biz de davetliyiz. Bir şeyleri illa görerek mi inanacaklar.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!