Ayrılık skandaldan 8 yıl sonra geldi

Güncelleme Tarihi:

Ayrılık skandaldan 8 yıl sonra geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2005 01:29

Eddie Murphy, 1997’de bir travesti fahişeyi otomobiline alırken polisler tarafından yakalanınca ortalık karışmıştı. Asıl kıyametse evde, eşiyle baş başa kaldığında koptu. Büyük çabalarla kendini affettirdiğini sanan aktör, 8 yıl sonra açılan boşanma davasıyla şok oldu.

Eddie Murphy, Beverly Hills’de muhteşem bir malikane yaptırtmıştı. Eşi Nicole ve beş çocuğuyla birlikte o eve taşınmak için gün sayıyordu. Fakat aldığı bir haber, ünlü aktörü şaşkına çevirdi. Binanın dekorasyonunun tamamlanmasına kısa bir süre kala eşinin boşanmak üzere mahkemeye başvurduğunu öğrenen Murphy için bu gerçek bir şoktu.

Aslında ikili arasında geçtiğimiz temmuz ayından bu yana soğuk rüzgarlar esiyordu. Peki beş çocuk annesi genç kadın ne olmuştu da böyle bir karar almıştı? Bunun yanıtını bugünlerde aramak anlamsız. Olayın temelleri sekiz yıl öncesine dayanıyor çünkü...

Eddie Murphy, 1997’de Atison Seiuli adında bir travesti fahişeyi otomobiline alırken polis tarafından yakalanmıştı. Skandal, Murphy’nin aile hayatına büyük bir darbe indirmişti. Ama ünlü aktör eşine uzun uzun dil döküp, kendini affettirmeyi sonunda başardı. Ya da öyle sandı!

Olayın üzerinden sekiz yıl geçtikten sonra Nicole Murphy, aniden boşanmaya karar verdi. Üstelik kocasından yüklü bir tazminat, çocuklarının bakımı için de gerekli ödeneği ayırmasını istiyor. Hollywood’da şaşkınlık yaratan bu boşanma davası, her şeye rağmen kavgasız gürültüsüz bir şekilde sonuçlanacak. Çünkü Eddie Murphy, çocuklarına çok düşkün ve onlara hiçbir şekilde sıkıntı çektirmek istemiyor. Malların paylaşımında da 12 yıl evli kalan çiftin kolayca uzlaşmaya varacağı konuşuluyor.

Çocuklarını üzmeyecek

Eşi Nicole Murphy, Eddie Murphy’ye büyük skandaldan tam sekiz yıl sonra boşanma davası açtı. Üstelik de astronomik bir tazminat talebiyle... Bu talebe karşılık çiftin sorun yaşanmadan boşanacağı, çünkü ünlü aktörün çocuklarını üzmek istemeyeceği konuşuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!