Ayrılık rüzgarları esiyor

Gökhan Çarmıklı ile Siren Ertan cephesinde işler karışık! Çifte yakın çevreler ilişkinin bittiğini, ayrılığa da Çarmıklı'nın ailesinin bu beraberliğe onay vermemesinin neden olduğunu fısıldıyorlar.

Şimdiye kadar her açılışta, davette birlikte boy gösteren Ertan ile Çarmıklı'nın bir süredir ayrı ayrı dolaşması ise ayrılık iddialarını güçlendiriyor. Nitekim önceki gece 21. Uluslararası Alzheimer Federasyonu Kongresi kapsamında Swissotel'de düzenlenen Alzheimer hastaları için yapılacak bakımevi projesine destek gecesinde, Siren Hanım yine yalnızdı. Aynı saatlerde sevgilisi Gökhan Çarmıklı ise Anjelique adlı kulüpte tek başına eğleniyordu. Öte yandan Siren Ertan'ın bundan üç gün önce de Paper Moon'da genç bir erkekle görüldüğü ileri sürülüyor. Haliyle ayrılık haberleri gün geçtikçe dallanıp budaklanıyor!

Eseriyle övünüyor

Nejat Cinisli ile Ayşegül Gerçin'in kızları Fulya Cinisli, geçtiğimiz gece Suite Night Club'ta yakın dostları için bir davet verdi. Fulya Hanım, dekorasyonuna imza attığı bu mekanda, konukları annesi Ayşegül Gerçin ve kardeşi Tolga Cinisli ile birlikte karşıladı. Yasemin-Cefi Kamhi, Güliz Onursal, Murat Evliyaoğlu, Emre Ergani ve Sennur Çiftçi'nin de arasında bulunduğu 100 davetlinin katıldığı gecede, konuklar Uğur Karabayır ve Kubilay Şenkahveci ortaklığında açılan mekanın dekorasyonuna övgüler yağdırdı.

Dünyanın gözü üzerinde

Tasarım ve dizayn dergisi Frame, bu yıl konu olarak Mimar Mahmut Anlar’ın yaptığı buzAda’yı seçti. Dergide Anlar ve buzAda için toplam 8 sayfa ayrıldı. Mekanın dünyadaki en iyi gece kulüpleri arasında gösterilmesi, Mahmut Anlar’ı çok sevindirdi. Tüm dünyada satılan Frame'de olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Anlar, "Ben ülkemi temsil eden, Türkiye’yi tanıtan bir mimarım. Yapılarımda her zaman Türk motiflerine yer vereceğim" diyor.

Kışlık buz açıldı

Lal Dedeoğlu, yaz ayları boyunca eğlence tutkunlarını ağırladığı Galatasaray Adası'ndaki buzAda'yı kapatıp İstiklal Caddesi'ndeki yerine döndü. Kışlık buz'un işletmecisi, yazlık mekanda da işin başında olan Tolga Sezgin... Yarın bir süre yaşamını sürdürdüğü Miami'ye gidecek olan Sezgin, orada kalan eşyalarını toplayıp dönecek ve yeniden işinin başına geçecek.

40'ıncı yaşa sürpriz parti

Zeynep Tunuslu, 40'ıncı yaşını önceki akşam Beyoğlu'ndaki Safran adlı kulüpte kutladı. Eşi Hüsnü Birman'ın hazırladığı sürpriz partiden mekana girene kadar habersiz olan Tunuslu, bu jest karşısında çok duygulandı. Tüm davetlilerin hediye paketleriyle geldiği gecede geç saatlere kadar eğlenen Zeynep Hanım, eşinin kendisine ne aldığını söylemeye ise yanaşmadı.

Anılarını tazelediler

Geçtiğimiz ay Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir törenle hayatlarını birleştiren Süreyya Yalçın-Kerem Dürüst çifti, düğünün hemen ardından Amerika'ya gitmişti. Dürüst'ün Boston'da eğitimini sürdürmesi nedeniyle birkaç yıl orada kalacak olan yeni evli çift, aile hasretine dayanamayınca kısa bir ziyaret için geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldi. İkili gelir gelmez de düğün sonrası sabaha kadar eğlendikleri Club Türk'ün yolunu tuttu. Arto'nun çıktığı mekanda eğlenen ikilinin keyfine diyecek yoktu.

İpek annesinin kopyası

Emine-Tuncay Özilhan çifti, Özlem Yıldız ile Sinan Serter'in Swissotel'deki düğününe kızları İpek'le katıldı. Artık sosyetenin alımlı genç kızları arasında yer alan İpek Özilhan'ın annesine benzerliği ise o gece kimsenin dikkatinden kaçmadı.

Çocuk için beklemeyin

Reyhan-Tayfun Demirören çifti, geçtiğimiz gece Özlem Yıldız ile Sinan Serter'in Swissotel'deki düğününe katıldı. İkili bir ara kutlamak için yanlarına gittikleri yeni evli çiftle muhabbete daldı. Geçtiğimiz yıl baba olan Tayfun Bey, çocukluk arkadaşı Sinan Serter'e çocuğun ne kadar güzel bir şey olduğunu anlatıyor, bebek sahibi olmak için zaman kaybetmemelerini söylüyordu.

Osmanlı izleri

Mücevher firması Diamanti, "Osmanlı'dan İpuçları" adlı özel koleksiyonunu geçtiğimiz akşam Nişantaşı'ndaki mağazasında tanıttı. 57 yıllık geçmişe sahip olan Diamanti için ünlü tasarımcı Murat Örs’ün hazırladığı koleksiyon, Sema Şimşek tarafından tanıtıldı. Özben Önal, Şehnaz Çehreli, Gülay Kamaz, Aslı Küseyiroğlu ve Esra Üstünkaya gibi isimlerin de katıldığı tanıtımda sunulan parçalar büyük beğeni topladı.
Yazarın Tüm Yazıları