Ayrılık kararı herkesi şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

Ayrılık kararı herkesi şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2006 00:00

Hilary Swank-Chad Lowe çiftinin ayrılık kararı, 2006 yılının ilk büyük sürprizi oldu. Ünlü karı koca, Hollywood’un en mutlu çiftleri arasında gösteriliyordu.

Hilary Swank, 1992 yılında Chad Lowe’la tanıştığı zaman henüz 17 yaşında bir oyuncu adayıydı. Büyük hayalleri vardı, ama bunları nasıl gerçekleştireceğini bilemiyordu. Chad Lowe ise o dönemde Emmy Ödüllü, sevilen bir oyuncuydu.

Tanıştıktan bir süre sonra evlenen çift, kariyerlerinde de hızla yol almaya başladı. Hilary Swank, iki kez Oscar Ödülü kazanarak Hollywood’un en gözde kadın oyuncularından biri oldu. Chad Lowe ise oyunculuktan yapımcılığa transfer oldu.

Sakin bir hayat süren ve sadece özel gecelerde objektiflere yansıyan Hilary Swank ve Chad Lowe, Hollywood’un en mutlu çiftleri arasında gösteriliyordu. Ama bu mutluluk şimdilik tarih oldu. Hilary Swank ve Chad Lowe, bir süre önce boşanacaklarını açıklayarak herkesi şaşırttı.

14 YILDIR BERABERLERDİ

14 yıllık beraberliğin neden sonlandığı tam olarak bilinmiyor. Ama Hilary Swank’in tam bir işkolik olmasının evliliğin bitmesinde önemli bir etken olduğu söyleniyor. Swank’in çocuk sahibi olmak istemesinin de karı-kocanının arasını bozduğu iddia ediliyor.

Barışmayı hayal ediyor

Hilary Swank, evliliğiyle ilgili kararını açıkladıktan sonra kendini işlerine verdi. "Özgürlük Yazarları" adlı filmde bir öğretmeni canlandıran Swank’in kocasıyla barışmayı hayal ettiği söyleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!