Ayrılık acısını fırsata çevirmenin yolları

Güncelleme Tarihi:

Ayrılık acısını fırsata çevirmenin yolları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 12:12

Yaz sezonuyla birlikte romantik komedi filmleri vizyonda, aşk romanları da raflarda yerini alırken, gönül kırıklığı yaşayanlar için ‘iyileştirici’ bir kitap göze çarpıyor; ‘Ayrılığı Atlatmak.’

Haberin Devamı

Aşk acısı nasıl atlatılır? Gönül yarasını iyileştirmenin bir formülü var mı? Yas tutmanın bir süresi var mı? Yeni bir aşk için hazır olduğunuzu nasıl anlarsınız?..

Susan J. Elliot’un kaleme aldığı, Tara Kitap’tan çıkan ‘Ayrılığı Atlatmak’ kitabı bütün bu soruların yanıtını veriyor. Kendi tecrübesini ‘Ayrılığı Atlatmak’ kitabıyla paylaşan, okura adım adım iyileştirmenin yol haritasını çizen Susan J. Elliot, “Ayrılık acısını fırsata çevirin” diyor ve okura şöyle sesleniyor:

Ayrılık acısını fırsata çevirmenin yolları

AYRILIK SONRASI SEÇENEKLER

-Nafile çabalarla tüm vaktinizi ve gözyaşlarınızı eski sevgilinizi yeniden kazanmak için harcamak.

-Hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam etmeye çalışmak ve sizi yeniden başka bir başarısız ilişkiye sürükleyen yoldan ilerlemek.

Haberin Devamı

-Tam anlamıyla unutup, sağlıklı ve sağlam bir hayat kurmanın yollarını öğrenmek.

 -Son seçenek çekici olsa da çoğu insan ikinciyi seçer o da işe yaramayınca ikinci şıka geçer. Çünkü üçüncü seçeneğe nasıl geçececeğine dair hiçbir fikirleri yoktur.

 -Unutmayın, tabiat boşluktan nefret eder. Bu, hayatınızdan bir şeyi ya da birini çıkardıysanız onun yerini mutlaka bir şey alacağı anlamına gelir.

BAKMADAN GEÇME!