Ayrıldığımız için pişmanmış

Güzin Abla
Haberin Devamı

Silivri'den Ş.

SEVGİLİ Güzin Abla, geçen yaz tatilinde bir gençle tanıştım. Benden beş yaş büyük. Birbirimizi çok sevdik. Yaz bitmeden beni terketti, meğer başka bir kızla çıkıyormuş. Bu yaz yine karşılaştık. Çok üzgün görünüyordu. Beni arıyor, özlüyormuş. Ben de onu unutamadım. Ne dersiniz ona güvenebilir miyim?

SANIRIM eski sevgilin, senden sonra beraber yaşadığı o genç kızda aradığı sevgiyi ve ilgiyi bulmamış. Hayal kırıklığı içinde. Seni bu genç kız için terketmiştir ve şimdi aklı başına gelmiştir.

Kısacası pişmanlık duyuyor olmalı. Ancak bu davranışları her şeyin yeniden başlayacağı düşüncesini vermemeli sana. Eğer sevgilisini terkedip yeniden sana dönmeyi düşünüyorsa, buna önce ilk adımı atmakla yani onu terketmekle başlamalı. Yoksa bir süre ikili bir beraberlik yaşamayı isteyebilir. Yani biraz seninle, biraz onunla olabilir. Ayrıca, eğer gerçekten senin kıymetini anlamışsa, sen de arıyor ve onunla mutlu olduğunu düşünüyorsan, artık yalnızca bir beraberlik değil, bir evlilik de düşünebilirsiniz.Ancak bütün sorun şimdi onun nasıl davranacağında. Yoksa ömrünü ve bütün güzel günlerini onun aklının başına gelmesini bekleyerek geçirmeyi planlama sakın. Önce, öteki sevgiliyi gerçekten terkedip terketmediğini kesinlikle öğrenmelisin.

FAKS: 0212 677 04 21

Yazarın Tüm Yazıları