Aynı yaştaki ünlüler

Güncelleme Tarihi:

Aynı yaştaki ünlüler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2014 10:04

Bazıları yaşsız, bazıları ise göründüğünden çok daha küçük. Ama yanyana durunca durum daha da ilginç bir hale gelebiliyor.

Haberin Devamı

Taylor Swift ve Adele : 23
İkisi de müzik listelerini yaktı geçti. Biri anne oldu, diğeri ise çapkınlık peşinde… Oysa ikisi de aynı yaştalar!

Aynı yaştaki ünlüler


Michael J Fox ve George Clooney: 51
Evet, Clooney’in 51 yaşında olduğuna inanabiliriz. Peki Michael J Fox’a? Hayır, inanamayız! Ama doğru… J Fox, bizim için hep ‘Geleceğe Dönüş’teki Marty McFly ve hep yaşsız!

Aynı yaştaki ünlüler


Carly Rae Jepson ve Keira Knigtley: 27
Biri ablası, diğeri kardeşi gibi… Ama değil! ‘Call Me Maybe’ ile tanıdığımız Müzisyen Jepson ve aktris Knightley aynı yaştalar ancak Jepson daha çok 20’lik bir çıtır gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Aynı yaştaki ünlüler


Halle Berry ve Robin Wright: 46
Hollywood’un en güzel iki kadını… Biri ‘House of Cards’ın starı, diğeri ise Oscarlı bir yıldız. İkisi de güzelliklerinin doruklarında, ve ikisi de 46’lık!

Aynı yaştaki ünlüler


Jim Parsons ve Andrew Lincoln: 40
Geçtiğimiz günlerde dördüncü Emmy’sini kazanan The Big Bang Theory’nin Sheldon’ı Jim Parsons ve Walking Dead’in starı Andrew Lincoln aynı yaştalar… Şaka gibi değil mi?

Aynı yaştaki ünlüler


Rob Lowe ve Russell Crowe: 50
Crowe ‘artık fular takma yaşım geldi’ demiş olacak ki, kimse onun 50’lik olduğunu düşünmüyor. Ama ya Rob Lowe? O daha çok 30’larında gibi görünüyor.

Aynı yaştaki ünlüler


Sarah Hyland ve Jennifer Lawrence: 22
Sarah Hyland’i The Modern Family’deki Hayley olarak izliyoruz. Evin küçük kızı rolündeki yıldız aslında daha da küçük görünüyor. Lawrence ise, 30’larında gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Aynı yaştaki ünlüler


Eddie Murphy ve Forest Whitaker: 52
Eddie Murphy yıllardır hayatımızda ama asla yaşlanmıyor. Yaşıtı olan aktörlerle yan yana durduğunda halen genç bir yıldızdan farkı yok.

Aynı yaştaki ünlüler


Seth Green ve Ed Helms: 39
The Office dizisinden tanıdığımız Seth Green ve The Hangover’ın yıldızı Ed Helms her ne kadar inanması zor da olsa aynı yaştalar. Green sanki hiç yaşlanmıyor!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!