Aynı tüpten Gaga çıktı

Güncelleme Tarihi:

Aynı tüpten Gaga çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2011 01:00

Hüseyin Çağlayan’ın yıllar önce “Place to Passage” projesinde kullandığı ve ilk kez Bennu Gerede’nin içine girdiği kapsül, Grammy törenine damgasını vurdu.

Haberin Devamı

LADY GAGA ÇAĞLAYAN İMZALI YUMURTADAN BÖYLE ÇIKTI

 

 

Çılgın şarkıcı Lady Gaga, önceki gün Los Angeles Staples Center’da düzenlenen 53’üncü Grammy Müzik Ödülleri Töreni’nde sahneye Hüseyin Çağlayan’ın tasarladığı dev bir kapsül içinde çıktı. Kırmızı halıdan da altın renkli elbiseler giymiş adamların taşıdığı bu kapsülün içinde geçen Gaga, kuluçka devrinde olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı, geceden En İyi Kadın Popçu ödülüyle ayrıldı.

Hüseyin Çağlayan’ın 7 yıl önce çektiği “Place to Passage” adlı videoda bu yumurta kullanılmış, içine de Bennu Gerede girmişti. Gerede, filmde bu kapsülün içinde Londra’dan İstanbul’a yolculuk eden androjen bir figürü canlandırmıştı.

Haberin Devamı

Jennifer Hudson, verdiği kilolar nedeniyle gecenin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Bir yılda tam 36 kilo verip 52 kiloya inen şarkıcı, derin göğüs dekolteli Versace elbisesi içinde son derece hoş görünüyordu.

En iyi çağdaş albüm ve en iyi Urban/alternatif performans dalında aday gösterilen fakat ödül kazanamayan Janelle Monae, sahne performansında aldığı alkışlarla yetindi.

Gecede en iyi dans kaydı ödülünü kazanan Rihanna, Drake’le müthiş bi sahne şovuna imza attı. ıkili “What’s My Name” adlı şarkıyı seslendirdi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!