Aynı hatayı yapmayız

Güncelleme Tarihi:

Aynı hatayı yapmayız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

Chelsea, M.United'ın yaşadığı şoku unutmamış

İngiliz kulübünün yıldızları, Galatasaray'dan çekindiklerini söylüyorlar. Ve ekliyorlar: ‘‘Grubun kilit takımı G.Saray. Düğümü onlar çözecek ve biz M.United'ın hatasına düşüp rakibimizi küşümsemiyoruz.’’

Herkesin şansı var

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Chelsea, yarın Milan ile oynayacağı maça hazırlanıyor. İngiliz kulübünün futbolcuların H Grubu'nda herkesin Chelsea ile Milan'ı favori gösterdiğini ancak Galatasaray ile Hertha Berlin'in de tehlikeli bir takım olduğunu söylüyorlar.

Küçüksemek hata olur

Chelsea'li futbolcular, ‘‘Avrupa Şampiyonluğunu hedefleyen Manchester United'ın Galatasaray'a elenmesi Ada'da kimse unutmadı, unutamaz da. Ayrıca F.Bahçe'nin M.United galibiyeti de Türkler'in küçümsenmeyecek olduğunu perçinledi. Şurası kesin ki, grubun kilit takımı G.Saray ve biz M.United'ın hatasına düşüp rakibimizi küşümsemiyoruz’’ dediler.

Högh çekiniyor

Chelsea'de oynayan eski Fenerbahçeli Högh, önce konuşmak istemedi. ‘‘Sözlerimin yanlış yazılmasından ya da yanlış anlaşılmasından çekiniyorum’’ diyen Högh, Galatasaray'ın ne kadar tehlikeli bir ekip olduğunu takım arkadaşlarına anlattığını söyledi. Högh, ‘‘Özellikle İstanbul'da işimiz çok zor olacak’’ dedi.

Düğümü Cimbom çözer

Fransız Deschamps, Chelsea'nın bu sene büyük iddialarla yola çıktığını belirterek, ‘‘Geçen sene en büyük başarımızı elde ekip İngiltere'de 3.olduk. Bu sene hedefimiz Avrupa'da da en azından ilk 8'e kalabilmek. Bence en zorlu gruba düştük. Ben, grubun düğümünü G.Saray'ın çözeceğine inanıyorum’’ ifadesini kullandı.

Türkler çıkışta

Nijeryalı yıldız Babayaro, ‘‘Türkiye'de çok sayıda Nijeryalı futbolcu oynuyor. Onlar ülkenizi öve öve bitiremiyor. G.Saray'ın ne kadar iyi bir ekip olduğunu da biliyorum. Sahamızda G.Saray'ı yenersek işimiz kolaylaşır’’ dedi. Fransız Desailly ise Türk futbolundaki çıkışı dikkatle izlediklerini, Galatasaray'ın da hafife alınmaması gerekir bir ekip olduğunu belirtti.

CHELSEA TEMKİNLİ

Chelsea'li futbolcular temkinli. Dan Petrescu, Desailly, Deschamps, Högh ve Babayaro, arkadaşımız Faruk Zabcı'ya her takımın şansının olduğunu söylüyor. Chelsea'nın altyapı antrenörü Mehmet İzgöl ise ‘‘İki takımı da iyi tanıyorum. Şanslar eşit’’ diyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!