Aykan Sıkmadık El, Dinlemedik Seçmen Bırakmıyor

Güncelleme Tarihi:

Aykan Sıkmadık El, Dinlemedik Seçmen Bırakmıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2015 09:48

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ, AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ASIM AYKAN, SIKMADIK EL DİNLEMEDİK SEÇMEN BIRAKMIYOR.

Eski belediye başkanı ve milletvekili, AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, sıkmadık el dinlemedik seçmen bırakmıyor.
Sokak sokak, ilçe ilçe halkın ve kurumların yanında olan usta siyasetçi, Beşirli ve Kermerkaya Mahallerinde ziyaretlerini sürdürdü. Sürecin en çok çalışan ismi olarak göze batan Aykan, burada da sıkmadık el, dinlemedik kişi bırakmadı. Aykan, gördüğü ilginin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek “Halkımız olan bitenin farkında. Partimizin üzerinde oynan oyunları bozarak, AK Parti ile birlikte yürümeye devam edecekler. Onlar bizlere, biz de onlara güveniyoruz. Zaten karşılıklı güven olmasaydı, bugünlere gelemezdik. Bu duygunun sağlandığı bir ortamda, başarısız olmakta mümkün değildir. Siz yeter ki hizmet etmek isteyin, karşılığını mutlaka alırsınız. Bizler de vatandaşlarımız ile her an iç içe, yan yana olan kişiler olarak, beklentileri yerinde görüp, öğrenmiş oluyoruz. Olmazsanız bilemezsiniz” diye konuştu. .
Halkın talebinin, kendileri için bir emir olduğunu kaydeden usta siyasetçi, “Biz bunu yapıyoruz. Mesafe siyaseti bozar. İlhamı kaynağından almazsanız, ne yapacağınızı da bilemezsiniz. Rotanızı halkınıza göre ayarlamalısınız. Biz, bu duygu ile hareket ediyoruz. 13 yıl önce neysek, bugünde aynıyız. O günkü coşkuyu, bugünde yaşıyoruz. Türkiye, bu heyecanı yaşamak için çok badireler atlattı. Tekrar o eski karanlık günlerine geri dönmek istemiyor. Bizi tercih eden halkımızın, üzerimize yüklediği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirebilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Yeter ki boynumuz, sorumlu olduğumuz sevgidaşlarımıza (milletimize) karşı bükük kalmasın” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!