Ayıp oluyor

Güncelleme Tarihi:

Ayıp oluyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 1997 00:00

Korkut GÖZE
Haberin Devamı

Beşiktaş tempo yükseltmekte, oyuna çabukluk getirmekte ve rakibe büyüklüğünü hissettirmekte sancılar çekiyor. Buna Beşiktaş'ın kronik rahatsızlığı, hastalığı da diyebilirim... Beşiktaş, öncelikle sahanın önemli bölgelerine gerekli etkinliğini taşıyamıyor. Örneğin, her iki kanatta Erkan ile Serdar'ın taşıdıkları topların hiçbiri olumlu bir pas veya ortaya dönüşemiyor.

Orta sahada Letchkov, düşüncedeki zenginliğini yetersiz fizik gücü nedeniyle sıfırlıyor. Fizik kavgadan kaçıyor, sadece ayağına gelen toplarla oynuyor.

Bu bölgede Yankov ile Tayfur'un katkılarını fizik futbol ile sınırlı kaldığını düşünürsek, yük Şifo'nun omuzlarına yıkılıyor. Amokachi, kesinlikle bir santrfor değil. Dün gece çevresinden gerekli yardımı da alamayınca oyunu boş deparlar atarak geçirdi.

Böyle bir Beşiktaş nasıl kazanabilirdi? Dün gece Samsunspor'a oynadığı futbolu kırk gün kırk gece tekrarlasa yine de maçı alamazdı. Aradığı bir şans golüydü Beşiktaş'ın... Bilemiyorum, koca Beşiktaş'ın kaderini bir şans golüne bağlaması biraz ayıp olmuyor mu?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!