Ayhan Bermek'ten delegelere teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Ayhan Bermekten delegelere teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2006 17:37

Futbol Federasyonu'nun 19-20 Ocak tarihlerinde yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa adaylığını koyan, ancak Haluk Ulusoy karşısında seçimi kaybeden Ayhan Bermek, genel kurul delegelerine mektup göndererek teşekkür etti.

Demokrasiye yürekten inanan biri olarak, seçimlerin centilmen bir ortamda geçmesi için büyük çaba gösterdiğini ifade eden Bermek, “Bu konuya hassasiyet gösteren futbol dostu siz değerli genel kurul üyelerine en derin teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Kendisine ve fikirlerine verilen oyların, Türk futbolunun geleceği için umut verici olduğunu vurgulayan Ayhan Bermek, şunları kaydetti: “Sizlerin takdir ettiği 102 oyu Ayhan Bermek ve ekibi değil, Türk futbolunda özlem duyulan değerler almıştır. Bu duygudan büyük güç aldığımı belirtmek isterim. Hukukun üstün olduğu bir futbol kültürünün, açık ve şeffaf yönetim anlayışının, sportif başarılarla taçlanmış kalıcı bir düzenin sizler tarafından destek görmesi heyecan vericidir. Bunlar sadece güzel temenniler olarak kalmamalı, pratiğe indirgenmeli, savunucuları çığ gibi büyümelidir.

Türk futbolunun geleceğini inşa edeceğimiz temel taşlar belli olmuş, büyük destek görmüştür. Yeni yönetimin elinde, genel kuruldan çıkan güçlü bir rehber vardır. Bu, çok değerli bir fırsattır, bu konuda eksiklik gösterilmemelidir.”
Seçim sonuçlarına saygı duyduğunu, bundan böyle, Türk Bayrağı'nı uluslararası arenalarda gururla dalgalandıracak, zaferlerle donatılmış Türk futbolu için her zaman göreve hazır olduğunu vurgulayan Ayhan
Bermek, şöyle devam etti: “Türk futbolunu hak ettiği yere taşıyacak ortak vizyonumuz, her geçen gün daha da fazla destek bulacak, bundan böyle Türk futbolunun geleceği için hep birlikte, omuz omuza yürüyeceğiz. Seçim sırasında elini sıkamadığım, görüşlerini alamadığım delegeler oldu. Bundan sonra futbol dostu sizlerle tek bir ses ve tek bir yürek olarak Türk futbolu için el ele, hep birlikte aynı yöne yürüyeceğiz. Ben üzerime düşeni yapmaya hazırım. Fikirlerime verdiğiniz destekten ötürü size bir kez daha şükranlarımı sunuyor, Türk futbolunda özlenen değerlerin bir an önce hayata geçmesini diliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!