Ayhan Barut milletvekili rozetini taktı

Güncelleme Tarihi:

Ayhan Barut milletvekili rozetini taktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2018 18:04

Ayhan Barut milletvekili rozetini taktı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) resmi kaydını yaptırdı. Rozetini takan Ayhan Barut, şalgam, içli köfte, kabak ve karakuş tatlısı ikramıyla da Yüce Meclis'e damgasını vurdu.
Eşi Zeliha, kızları Ilgın ve Püren Barut ile birlikte TBMM'ye gelen CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Atatürk'ün kurduğu Yüce Meclis'te bulunmanın ve görev yapacak olmanın onuru ve gururunu yaşadığını anlattı. Meclis koridorlarında yürürken karşılaştığı milletvekilleri ve partili dostlarıyla yakından ilgilenen Ayhan Barut, resmi kaydını yaptırdı. Milletvekili rozetini kızları Ilgın ve Püren Barut'un taktığı Ayhan Barut, görevlilerle sohbet edip 'hayırlı olsun' dileklerini kabul etti.
ROZETİNİ KIZLARI TAKTI
Resmi kaydını yaptırıp rozetini taktıktan sonra yanında getirdiği ikramlarını gazeteciler ve meclis görevlilerine ikram eden Ayhan Barut, büyük ilgi gördü. Meclis salonundakilere şalgam, içli köfte, kabak ve karakuş tatlısı sunan Ayhan Barut, Adana'nın sıcaklığını Meclis'e taşıdı. Yüce Meclis'a Adana'nın damgasını vuran Ayhan Barut, "Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ve görev yaptığı, Cumhuriyetimizin simgesi TBMM'de bulunmaktan ve görev yapacak olmaktan dolayı büyük bir gurur, heyecan ve mutluluk duyuyorum. Yüce Meclis'te herkesin sesi soluğu olacağım. Çağdaş ve aydınlık bir Türkiye mücadelemizi sürdüreceğiz. Güzel ülkemizde hak, hukuk ve adaletin tesisi için var gücümüzle çalışacağız. Kapımız herkese açıktır. Toplumun her kesimi ile birlikte güzel bir dönem geçireceğiz" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!