Ayhan Akman'dan sakatlıklarla flaş sözler! 'Kendine bakmaması...'

Güncelleme Tarihi:

Ayhan Akmandan sakatlıklarla flaş sözler Kendine bakmaması...
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 22:13

Galatasaray yardımcı antrenörü Ayhan Akman, Gençlerbirliği maçının ardından takımın durumuyla alakalı konuştu.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig 24. haftasında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği'ni Selçuk İnan'ın son dakikada frikikten attığı golle 3-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında yardımcı antrenör Ayhan Akman takımın durumuyla alakalı konuştu.

Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği Ayhan Akman'ın maç sonu açıklamaları

Galatasaray yardımcı antrenörü Ayhan Akman, Gençlerbirliği maçı sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.

"GALATASARAY'IN GENLERİNDE BU VAR"
"Antalya maçında yaşadıklarımızı yaşadık. Sıkıntılı oldu ama mutlu bir şekilde evimizden ayrılıyoruz. Arkadaşlarımız çok güzel mücadele etti. Maçın sonuna kadar mücadele ettiler. Geçen hafta da beraberliği kabullenmeyen Galatasaray vardı. Galatasaray'ın genlerinde bu var zaten. Kazanmayı isteyen bir Galatasaray olacak her zaman. Teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum."

Haberin Devamı

"GENEL GİDİŞATTAN MEMNUNUM"
"Sistem değişikliği var. Yeni bir sisteme oyuncularımız ayak uydurmaya çalışıyor. Tabi sezon ortasında hoca değişikliklerinde adaptasyon sorunu her zaman yaşanabilir. Bu kısa dönemde oyuncular ellerinden geleni yapıyor. Genel manada bakıldığında oyuncuların reaksiyonlarında olumlu düşünüyorum. Her şeyi skor bazında düşünürsek zaman zaman başarısız olabiliyorsunuz ama gidişattan memnunum ben."

"OYUNCULARIN KENDİNE BAKMAMASI DA..."
"Bu hafta Sneijder, Semih ve De Jong'un sakatlıkları vardı. Şimdi de Hakan Balta'nın belinde spazm yaşandı. Bunlar olabiliyor ama sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ayrıca yeni hoca takıma geldiğinde yeni taktiğe adapte oluyorsan, antrenmanlara da alışacaksın. Sakatlıkların bir başka sebebi futbolcuların kendine bakmamasından dolayı da yaşanabilir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!