Aydos Country’de yaşam başladı

Güncelleme Tarihi:

Aydos Country’de yaşam başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 12:46

Aydos Country’de yaşam başladı

Haberin Devamı

İSTANBUL,(DHA)- SİNPAŞ GYO İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’de hayata geçirdiği Aydos Country’de yaşamın başladığını duyurdu. Aydos Country'de, başta 3+1 ve 4+1 daireler olmak üzere hemen teslim sınırlı sayıdaki dairelerde yüzde 5 peşinat ve bir yıl bedava oturma fırsatının özel ödeme seçenekleriyle sunulduğu belirtildi.

Sinpaş GYO, Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirdiği Aydos Counrty’de ev teslimlerine başladığını açıkladı. Ev sahibi olanların; geniş bahçeli evlerinin tadını çıkarırken, oksijen yüklü tertemiz bir hava ve kuş sesleriyle güne uyanacağı ayrıca çocuklarıyla birlikte sağlıklı ve zinde bir yaşam için yeşile dokunacakları, yürüyüş ve spor yaparak, yazın en güzel günlerini geniş bahçelerinde geçirmenin keyfini doyasıya yaşayacakları bildirildi.

Açıklamanın devamında, Aydos Country’de 70 metrekareden 208 metrekareye farklı yaşam seçenekleri bulunduğu ifade edildi. En çok tercih edilen daire seçeneklerinin ise geniş balkonlu orman ve peyzaj manzaralı 3+1’ler ve yemyeşil bahçeleriyle 4+1’lerin olduğu aktarıldı. Projenin içinde yüzme havuzu, fitness & wellness club, tenis kortu, çok amaçlı spor sahası ve yürüyüş yolları sağlıklı ve zinde bir yaşam için geliştirildiği ve Aydos Ormanı’nda piknik yapıp, kanoyla gezerek ya da gölde balık tutarak doğal yaşamın kalbinde olmanın ayrıcalığını yaşayacakları dile getirildi.

HEMEN TESLİM AL, 1 YIL BEDAVA OTUR

Ayrıca evlerini teslim alanların yalnızca yüzde 5 peşin ödeme yapacağı, 1 yıl ödeme yapmadan oturduktan sonra yüzde 25’ini ödeyecekleri ve kalan tutarı ise vade farksız 50 ayda ödeyebilecekleri ifade edildi.

(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!