Aydınspor 1923'te eskilerden tepki

Güncelleme Tarihi:

Aydınspor 1923te eskilerden tepki
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 12:02

Aydınspor 1923'te eskilerden tepki

Haberin Devamı

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezonu 37 puanla 16'ncı sırada bitirip 3'üncü Lig'e düşen Aydınspor 1923'te eski başkan ve teknik direktörler kulübün içinde bulunduğu duruma tepki gösterdi.
Kulübün kurucu başkanlarından Ahmet Gümüş, Aydınspor 1923'ü evladı gibi gördüğünü belirterek, "Emeklerimiz boşa gitti. Biz Aydın'a profesyonel bir takım kazandırdık. Kulübü borç batağına sürüklediler. Bir takım ligden düşebilir ama mali tabloda da küme düşmüşse o zaman işimiz zorlaşır" dedi.
Aydınspor 1923'te 2012-2013 sezonunda şampiyonluk yaşayan eski Başkan İlhan Günendi ise sezon içinde 5 teknik direktör değişikliğinin takımın sonunu hazırladığını söyledi. Günendi, "Aydınspor 1923'ün yeniden 2'nci Lig'e dönmesi için iyi bir yönetim şart. Yeniden bir yapılanmaya gidilmeli. Bu kente 3'üncü Lig yakışmaz" diye konuştu. 
Aydınspor 1923'le sezona başlayan ancak 4'üncü haftada takımla yolları ayıran Teknik Direktör Bahaddin Güneş, küme düşme acısını derinden yaşadığını söyledi. Kendisine haksızlıklar yapıldığını belirten Güneş, "Aydınspor 1923'te bana zaman tanınmadı. Çok sevdiğim bir yerden istemeye istemeye ayrıldım. Kulüp yönetimindeki yanlış işleyiş takımı bu hallere getirdi. Umarım en kısa sürede Aydınspor 1923 layık olduğu yere gelir" diye konuştu. Yine sezon ortasında siyah beyazlılarda çalışan Necat Gürpınar ise şunları söyledi:
"Bu takım düşecek yetersizlikte değildi. Benim dönemimde altyapıya da çok değer verildi. Ama futbolda bazen doğru giden yolda yanlış kararlar verilebiliyormuş. Aydın'ın kurtuluş reçetesi altyapıdan gelecek çocuklar. Onlara sahip çıkılmalı ve özkaynaklarla yola devam edilmeli."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!