Aydınspor 1923 yeni başkanını seçti

Güncelleme Tarihi:

Aydınspor 1923 yeni başkanını seçti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2014 20:53

- Kulüp başkanlığına Murat Kalaycı seçildi

Haberin Devamı

AYDIN (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te, kulüp başkanlığına Murat Kalaycı seçildi.

Aydınspor 1923’ün kulüp tesislerinde yapılan olağanüstü genel kurulunda divan başkanlığını Eski Başkan İlhan Gönendi yaptı.

Kulüp İkinci Başkanı Erdal Karakavukoğlu, genel kurulda yaptığı sunumda, yönetimleri dönemindeki kulübün toplam borcunun 7 milyon 210 bin lira olduğunu kaydetti.

Tek listeyle seçime gidilen genel kurulda, Murat Kalaycı başkanlığa seçildi.

Kalaycı, seçimin ardından yaptığı konuşmada, Aydınspor tarihinde emeği bulunan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Futbol sadece bir oyun değil, ekonomik bir sektördür. Aydın’ın futbolda hak ettiği yeri alması en büyük hayalimiz. Bizlere ivedilikle bir görev düşüyor. Bugüne kadar farklı alanlarda Aydın’a hizmet etmeye çalıştım. Aydın’dan para kazanan, suyunu içen bir kişi olarak Aydınspor 1923’ün iyi yerler gelmesini istemiştim. Bugün başkan olarak farklı bir duygu yaşadım. Hepimizin bir aile olduğunu, aynı heyecanı taşıdığını biliyorum. Gelin bir olalım, birlik olalım. Şanlı Aydınspor tarihini yeniden yazalım."

Haberin Devamı

Kalaycı, yönetim olarak projelerini ve hedeflerini ilerideki günlerde düzenleyecekleri basın toplantısıyla açıklayacaklarını bildirdi.

Aydınspor 1923'te, Kalaycı başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, Erdal Sakallı, Veysel Kılıç, Yusuf Gezici, Mustafa Yaşar, Yüksel Macaroğlu, İbrahim Gürdal, Cengiz Süne, İlhan Aygüneş, Erkan Kaçar, Bilal Alhan, Cüneyt Subaşı, Deniz Sarıkan, Metin Başaran ve Niyazi Şanlıdağ yer aldı.

-Taraftar icra konulan kupaları istiyor

Öte yandan kongrede söz alan "asi kankalar" adlı taraftar grubunun sözcüsü Ertan Öztürk, kulübün borçları yüzünden istifa eden başkan Özgür Keskin döneminde icra konulan kupaların geri alınmasını talep ettiklerini belirtti. Öztürk, "Kupalar geri getirilemiyorsa, bu takım ayağa kaldırılmasın. Kupalar gelene kadar asi kankalar olarak bu takıma destek vermeyeceğiz. Bize kupaların geri getirileceğinin sözünü verin" dedi.

Başkan Kalaycı, taraftar grubu sözcüsünden gelen bu talebe, "Sorun kupa değil, biz daha fazlalarını yapmak için buradayız. Bu alanda çalışacak emek verecek, gelip de borç yapıp giden değil, borcu azaltacak zihniyetle bu işe talip olduk. Olaylara sorun çözme odaklı bakacağız" karşılığını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!