Aydınspor 1923 Kayser Erciyesspor'a patladı

Güncelleme Tarihi:

Aydınspor 1923 Kayser Erciyesspora patladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2016 14:01

Aydınspor 1923 Kayser Erciyesspor'a patladı

Haberin Devamı

Suat DENİZ / AYDIN, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ligin ilk haftasında  Ankaragücü'ne 2-0 mağlup olarak taraftarını üzen Aydınspor 1923, evinde Kayseri Erciyesspor'u 6-1 yenerek şov yaptı. İlk galibiyetini elde eden siyah beyazlılarda skorun yanında camianın kenetlenmesi de taraftarı mutlu etti.
Maç sonrası Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak ve Başkan Hidayet Türen sahaya inerek futbolcuları kutladı. Vali Koçak, futbolculara moral verdi. Başkan Türen, yıllardır özlemini duydukları bir tabloyu yaşadıklarını söyledi.
Vali Ömer Faruk Koçak, Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, Başsavcı Hakan Arslan ile eski başkan ve yöneticilere teşekkür eden Türen, "Bu birliktelik sürdüğü müddetçe sırtımız yere değmez. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Şimdi sırada Hatayspor maçı var.
Bu maçı da kazanarak kar topu gibi büyümeye, kenetlenmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Teknik Direktör Bahaddin Güneş ise, "Üzerimizdeki baskıyı attık. Futbolcularımın güveni geldi. Gol yollarında da ne kadar etkili olabileceğimizi gösterdik. Psikolojik olarak çok değerli bir galibiyet aldık" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!