Aydınspor 1923: "İyi kadro kurduk"

Güncelleme Tarihi:

Aydınspor 1923: İyi kadro kurduk
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 12:36

Aydınspor 1923: "İyi kadro kurduk"

Haberin Devamı

Cem ULUCAN / AYDIN,  (DHA)- AYDINSPOR 1923 teknik direktörü Bahaddin Güneş, "Yeni sezon öncesi kulübün ekonomik yapısını dikkate alarak en iyi kadroyu kurduk" dedi.
Dozunu aşmayan ve yapıcı olan her türlü eleştiriye açık olduğunu söyleşyen Bahattin Güneş, Yörük Ali Efe Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında takımın son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Güneş, kadroda gerçekleşen geniş çaplı revizyona değinirken, "Geçen sezonki takımın iskeleti büyük ölçüde kiralık oyunculardan oluşuyordu. Aramızdan ayrılan bu oyuncuların yanı sıra sözleşmesi biten ya da devam edenlerden de giden oldu" diye konuştu.
Bolu kampı dahil olmak üzere 60'a yakın antrenman ve 6 hazırlık maçı yaptıklarını sözlerine ekleyen Güneş, geçen sezon Türkiye şampiyonu olan U17 takımının yanı sıra U19 takımından gençleri kadroya dahil edip şans verdiğini belirtirken şöyle devam etti:
"Gençlerden Emre ve Yusuf Yıldırım kardeşlerin performansını çok beğendim. Anılcan da performansının üstüne katarak ilerledi. Diğerleri de kötü değildi.Hazırlık döneminde haksızlık yapmadan herkese şans vermeye çalıştım. Bu süreçte yapılanlarla ilgili eleştiri olabilir. Yapıcı ve dozunda olan her türlü eleştiriye açığız. Yeter ki art niyet olmasın."

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!