Aydınlılar 29 Ekim'i Koray Avcı ile kutladı

Güncelleme Tarihi:

Aydınlılar 29 Ekimi Koray Avcı ile kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2017 11:58

Aydınlılar 29 Ekim'i Koray Avcı ile kutladı

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü kutlamalarında Koray Avcı sahne aldı.

Aydın'da Atatürk Kent Meydanı'nı dolduran yaklaşık 50 bin kişi Cumhuriyet coşkusu yaşadı. Sahneye gelen CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'ın Kuvayi Milliye'nin yeşerdiği yer olduğunu söyleyerek "Aydın özgürlüğün, direnişin ve Cumhuriyetin kalesidir. Aydın; Yörük Ali Efesiyle, Çete Ayşe'siyle bu topraklarda Cumhuriyet kıvılcımını ateşleyen destanların yaşandığı topraklardır. Cumhuriyet; kadını, erkeği, yaşlısı ve genciyle inançla ve azimle kazanılmış zaferin adıdır. Cumhuriyet Bayramı'nı her yıl olduğu gibi Aydın'da da büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum" dedi.

Atatürk Kent Meydanı'nı hınça hınç dolduran çoğunluğu gençlerden oluşan Aydınlılar Koray Avcı şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Koray Avcı, uzun yıllar Aydın'da kaldığını belirtirken Çerçioğlu, konser anısına Avcı'ya çiçek verdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, Cumhuriyetin 94. yıldönümü sebebiyle Atatürk Kent Meydanı Gösteri Havuzu'nda Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün görüntüleri ışıklı su perdesine yansıtıldı. Çok sayıda vatandaş Mustafa Kemal Atatürk'ün görüntülerinin yansıtıldığı ışıklı su perdesi önünde bol bol fotoğraf çekildi.

AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!