Aydınlıkevler Kreşi minik mezunlarına “güle güle” dedi

Güncelleme Tarihi:

Aydınlıkevler Kreşi minik mezunlarına “güle güle” dedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 12:32

Aydınlıkevler Kreşi minik mezunlarına “güle güle” dedi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Aydınlıkevler Kreşi, düzenlediği rengarenk gösteriyle eğitim ve öğretim dönemini sonlandırdı. Toplam 43 öğrencisini mezun eden Aydınlıkevler Kreşi, salonu dolduran izleyenlere hem eğlenceli hem de duygu dolu anlar yaşattı. 5 ve 6 yaş gruplarını sevgiyle mezun eden Aydınlıkevler Kreşi, yeni dönemde yine minik öğrenciler için kucağını açacak.

MİNİKLERDEN NEŞE DOLU GÖSTERİ

Kendileri küçük cesaretleri büyük olan minikler, birbirinden farklı kıyafetler ve oyunlarla izleyenlere neşeli saatler yaşattı. Rengarenk kostümleriyle sahneye çıkan, halk oyunları kıyafetleriyle en güzel oyunları ortaya koyan minikler, kendilerini izlemeye gelen ailelerini de duygulandırdı. Annelerinin, babalarının ve akrabalarının alkışlarını alan, her alkışta daha da coşan minikler, aldıkları eğitimin hakkını verdiler.

MİNİK KEPLER HAVAYA FIRLADI

3 ve 4 yaş sınıfları yeni eğitim ve öğretim yılında bir üst sınıfa geçmenin sevincini yaşarken, 5 ve 6 yaş sınıfları ise kreşten mezun olarak yepyeni bir hayata adım attı. Kep giyen ve törenin sonunda kepleri havaya atarak mezun olan minik öğrencilerin heyecanı yüzlerinden okunuyordu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!