Aydınlı Milli Atlet Başarılarına Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Aydınlı Milli Atlet Başarılarına Kaldığı Yerden Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2015 09:21

MİLLİ SPORCU BAŞARILARINI SÜRDÜRÜYOR

Aydınlı milli atlet Mahsum Korkmaz’ın da bulunduğu takım 2 günde 2 Türkiye rekoru kırdı.
Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan “Salon Deneme Rekor Yarışmaları” 26 - 27 Aralık 2015 tarihlerinde İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda yapıldı. Atletizm milli sporcusu Mahsum Korkmaz’ın Aydın’ı temsilen katıldığı Salon Deneme Rekor Yarışmaları birinci gününde 400 metrede açık ara şampiyon oldu ve aynı gün yapılan 4x200 metre karma bayrak takımı yarışında “Büyükler, Gençler, Yıldızlar” kategorisinde takım olarak Türkiye rekoru kırıldı.
İkinci gün ise yapılan 4x400 metre karma bayrak takımı yarışlarında Gençler kategorisinde Mahsum Korkmaz’ın da bulunduğu takım Türkiye rekoru kırdı. Böylece 2 günde 2 rekor kıran ve ayrıca 400 metre ferdi yarışta Türkiye Şampiyonu olan milli sporcu Mahsum Korkmaz, büyük bir başarıya imza attı. Daha önce 4x400 metrede 3.24.53 olan rekor 3.18.22 olarak kırılmıştı ve aynı şekilde 4x200 metrede 1.39.79 olan rekor 1.31.40 olarak geçilmişti.
Başarılı sporcunun antrenörü ve aynı zamanda ağabeyi olan Sinan Kokmaz, “Başarılı olmak için azimli ve disiplinli çalışmamız gerekiyordu. Bunu fazlasıyla yerine getirdik. Bu şampiyona için çok çalıştık ve bunun karşılığını da aldık. Sporcum adına çok mutluyum. Bu gurur sadece benim ve sporcumun değil tüm Aydınlıların gururudur. Başarılarımız her daim katlanarak devam edecektir. Başta maddi manevi her türlü desteği esirgemeyen Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker olmak üzere tüm destek verenlerden Allah razı olsun” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!