Aydınlı gazeteci Ulucan cipiyle kaza yaptı; Eşi öldü, 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Aydınlı gazeteci Ulucan cipiyle kaza yaptı; Eşi öldü, 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 11:48

Aydınlı gazeteci Ulucan cipiyle kaza yaptı; Eşi öldü, 4 yaralı

Haberin Devamı

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA) - AYDIN'ın Buharkent İlçesi'nde gazeteci Gürhan Cem Ulucan (41) yönetimindeki cip, şarampole devrildi. Kazada Gürhan Cem Ulucan'ın eşi Gülcan Ulucan (39) öldü, kendisi ile erkek kardeşi ve ölen eşinin ilk kocasından olan 2 kızı yaralandı.
Kaza, bugün saat 07.45 sıralarında, Denizli- Aydın Karayolu Gencelli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Denizli'den Nazilli yönüne gelen gazeteci Gürhan Cem Ulucan yönetimindeki 09 ND 697 plakalı cip, Gencelli yakınlarında bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada Gürhan Cem Ulucan'ın eşi Gülcan Ulucan, aracın açık olan sunroof'undan dışarı fırladı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Gülcan Ulucan'ın kaza yerinde öldüğü belirlendi. Kazada Gürkan Cem Ulucan ve kardeşi Gökhan Ulucan (39) ile Gülcan Ulucan'ın ilk eşinden olan kızları Derin Doğan (4) ve Nehir Doğan (9) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumlarının iyi olduğu belirtldi.
Aydın'da yayınlanan yerel Denge Gazetesi Haber Koordinatörü Cem Ulucan'ın hemşire olan eşi Gülcan Ulucan'ın ölümü, sevenlerini üzüntüye boğdu. Gazeteci Cem Ulucan Nazilli Devlet Hastanesi'nde görev yapan hemşire Gülcan Ulucan ile 24 Ekim 2015'te evlenmişti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!