Aydın'ın kurtuluşu Duman grubu konseriyle kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Aydının kurtuluşu Duman grubu konseriyle kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2018 12:22

Aydın'ın kurtuluşu Duman grubu konseriyle kutlandı

Haberin Devamı

AYDIN'ın kurtuluşunun yıl dönümünde, Duman grubu sahne aldı. Özellikle gençler konsere yoğun katılım gösterirken, Aydınlılar kurtuluş gününü coşkuyla kutladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kentin düşman işgalinden kurtuluş günü olan 7 Eylül'de etkinlikler düzenledi. Kutlama etkinliklerinde akşam, kent meydanındaki havuzda ışıklı gösteri de düzenlendi. Gösteri sonrasında Efe Duran adlı minik bir 'Efe', zeybek oynadı. Herkesin hayranlıkla izlediği minik Efe, seyircilerden bol bol alkış aldı.

Konser öncesi sahneden seyircileri selamlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, gençlerle gurur duyduğunu belirtti. Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Daha sora Duman grubu konser verdi. Konseri çoğunluğu genç, on binlerce Aydınlı izledi. Duman'ın birbirinden güzel şarkılarına eşlik eden seyirciler, keyifli bir akşam yaşadı. Kurtuluş etkinlikleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen havai fişek gösterisiyle sona erdi.

AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!