Aydın Ve İzmir’de Aranan Hayvan Hırsızları Yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Aydın Ve İzmir’de Aranan Hayvan Hırsızları Yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 12:21

AYDIN VE İZMİR'DE ARANAN JANDARMA EKİPLERİ YAKALANDI

Aydın ve İzmir’in ilçelerinde çok sayıda hayvan hırsızlığına karışan 2 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından Kemalpaşa’da suçüstü yakalandı.
Edinilen bilgiye göre; Aydın’ın Çine ilçesi Evciler Mahallesi Kavurma mevkiinde M.U’ya (57) ait 4 adet, Karpuzlu’nun Abak Mahallesi Ozandamları mevkiinde M.A’ya (49) ait 6 adet ve Çine’nin Hallaçlar Mahallesinde M.Y’ye (59) ait 1 adet olmak üzere toplam 11 adet büyükbaş hayvan hırsızlığı olayına karıştıkları tespit edilen şüphelilerin İzmir yönüne gittikleri belirlendi. Aydın ve İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından iki ilde çok sayıda hayvan hırsızlığına karıştığı tespit edilen 39 LT 277 plakalı kapalı kasa kamyonet İzmir’in Kemalpaşa ilçesi Halilbeyli Mahallesi Dedelik Sokaktaki Ş.Ş.(46) ve Y.B’ye (39) ait hayvan çiftliğinde 28 adet büyükbaş hayvanla birlikte suçüstü yakalandı. Jandarma ekiplerinin geldiğini gören M.B. (29), İ.B. (32) ve S.K. (51) olay yerinden kaçtı.
Ele geçirilen büyükbaş hayvanlar, mal sahiplerine teslim edildi. Yakalanan şüphelilerden Ş.Ş. nakdi kefaletle serbest bırakılırken, Y.B. tutuklanarak İzmir Buca Kapalı Cezaevine Teslim edildi. Kaçan hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!