Aydın’dan İki Lise Finale Kaldı

Güncelleme Tarihi:

Aydın’dan İki Lise Finale Kaldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2015 09:40

VODAFONE FREEZONE 18. LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI’NDA AYDIN’DAN İKİ LİSE FİNALE KALDI.

Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması’nda Aydın’dan iki lise finale kaldı.
Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması’nın 9 Mayıs’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek büyük finalinin heyecanı devam ederken finale kalan ve muhteşem ödülleri kazanmak için yarışacak okullar belli oldu. Finale icra dalında 15 ilden 29 okul adını yazdırırken beste dalında ise 3 ilden 5 okul yarışacak. Aydın’ı Atatürk Anadolu Lisesi ve Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi temsil edecek.
Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions’ın gerçekleştirdiği Türkiye’nin en uzun soluklu ve kapsamlı yarışmasının 9 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak finaline kalan ve büyük ödülleri kazanmak isteyen Aayıdnlı öğrenciler, Türkiye’nin en ünlü müzisyen ve gazetecilerinin oluşturduğu final jürisinin karşısına çıkacak.
JÜRİ ÜYELERİ BELLİ OLDU
Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması’nın 9 Mayıs’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak büyük finalinin heyecanı devam ederken, 29 lise arasından dereceye girecek ve hayalleri süsleyen ödülleri kazanacak isimleri belirleyecek jüri de belli oldu.
Büyük bir başarıyla yarışmayı 18 yıldır aralıksız sürdüren Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun başkanlığını yapacağı toplam 7 kategoride ilk üçe girenlere muhteşem ödüllerin dağıtılacağı final jürisinde birbirinden ünlü konuklar ve gazeteciler yer alıyor. Özkan Uğur, Teoman, Nükhet Duru, İskender Paydaş, Turhan Yükseler ve Pentagram grubundan Tarkan Gözübüyük gibi müzik dünyasının ünlü isimleri jüri koltuğunda oturacak. Ali Eyüboğlu, Ayşe Aral, Ömür Gedik, Yüksel Aytuğ, Mehmet Coşkundeniz, Atilla Aydoğdu, Önder Sarıahmetoğlu, Mehmet Çalışkan, Bülent İpek, Mezin Dedeyi, Murat Beşer, Edda Sönmez, Hakan Eren, Suat Kavukluoğlu gibi gazeteciler de jüride yer alarak gençlere destek olacak.
Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması’nın 9 Mayıs’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek finalinde Türk Pop müziğinin klasikleri arasında yer alan Nilüfer sahne alacak ve öğrencilerle birlikte bir de şarkı seslendirecek. Son zamanlarda büyük çıkış yakalayan Edis ise ‘’Yılın Umut Vaat Eden Sanatçısı’’ ödülünü almak için Bostancı’da liselilerle buluşacak. 18 yıldır aralıksız organizasyonun sunuculuğunu yapan Ataman Erkul’a dev finalde Evim Akın eşlik edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!