Aydın, Ata Ocağı’ndan Destek İstedi

Güncelleme Tarihi:

Aydın, Ata Ocağı’ndan Destek İstedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 13:48

ak parti antalya milletvekili adayı ibrahim aydın, kumluca ve kemer ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, 1 Kasım seçimleri için Ata Ocağı olan Adrasan’dan destek istedi.
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, üç günlük batı ilçeleri programının son gününde Kumluca ve Kemer ilçelerinde seçim çalışmaları gerçekleştirdi. Yoğun bir seçim programı gerçekleştirdiğini belirten İbrahim Aydın, Kumluca ve Kemer programı kapsamında Ata Ocağı’nı da ziyaret etme şansı bulduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. 1800’lü yıllarda Adrasan’dan Manavgat’a göçen bir aileden geldiğini belirten İbrahim Aydın, 1 Kasım seçimleri için Ata Ocağı’ndan destek istedi.
ÇIRALI TURİZMCİSİNİN MÜLKİYET SORUNU ÇÖZÜLECEK
Adrasan ve Çıralı’da da seçmenle buluşan Aydın, bu bölgenin yalnızca Türkiye’de değil, dünyaca ünlü bir turizm merkezi olduğunu söyledi. Dünyanın dört bir yanından insanların yeşille mavinin iç içe olduğu bu eşsiz tatil köşelerini ziyarete geldiğini belirten İbrahim Aydın, şöyle konuştu:
"Buraya gelen yerli ve yabancı turistlere en iyi hizmeti sunmaya çalışan turizmcilerimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevim sırasında konuyu çok daha yakından irdeleme şansım oldu. Çıralı’da işletmecilerimizin yaşadıkları mülkiyet sorunlarının çözümü için mecliste yapılacak yeni düzenlemelerde katkıda bulunmak istiyorum. Bunun için 1 Kasım’da daha güçlü destek istiyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!