Ayça Kuru: Türkan Şoray’ın yolundan ilerliyorum

Güncelleme Tarihi:

Ayça Kuru: Türkan Şoray’ın yolundan ilerliyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 11:53

“Azazil 2: Büyü” filmi vizyona girmek için gün sayıyor. Filmde rol alan Ayça Kuru, “Öpüşme sahnelerinde oynamayı kendim için uygun bulmuyorum. Ben Filiz Akın ve Türkan Şoray’ın yolundan ilerliyorum.” sözleri ile dikkat çekti. Peki; Ayça Kuru kimdir? İşte; Ayça Kuru'nun açıklamaları...

Haberin Devamı

Azazil 2: Büyü filminde rol alan Ayça Kuru, film teklifi aldığı sıralarda yaşadıklarını anlattı. İşte detaylar...

Ayça Kuru, “Yapım şirketinden aradılar, korku filmi olduğunu öğrenince “Gelemeyeceğim, kusura bakmayın” dedim. Çünkü korku filmi izlemekten bile korkarım. Üç harflilerden korkuyorum. Sonra yapımcımız aradı, “Gel konuşalım. Bizim filmimizin  özelliği drama korku olması” dedi. Zangır zangır titreyerek gittim. Gerçekten de bir aşk, yıkılış var. Film, gerçek bir hikaye. Senaryo hoşuma gitti, drama bölümü beni etkiledi. Dualar edildi, muskalar taktık. Ben korkmadım ama filmi izleyenler korkacak. Çünkü fragmanı izlediğimde elim ayağım boşaldı.” diye konuştu.

Filmlerde öpüşmeme kuralı olduğunu anlatan Kuru, “Ben Filiz Akın, Türkan Şoray’ larla büyüdüm, onların yolundan ilerliyorum. O imaj verilir ama şapur şupur olması hoşuma gitmiyor. Ben de izleyemiyorum o sahneleri, oynamayı da kendim için uygun bulmuyorum ama yapanlara kızıyor muyum? Hayır.” dedi.

Haberin Devamı

Ayça Kuru: Türkan Şoray’ın yolundan ilerliyorum

Ayça Kuru kimdir?

Ayça Kuru, küçüklüğünden itibaren, bale ve zarafet eğitimi almış, 10 yıl boyunca bale hayatını devam ettirmesinin yanı sıra, İzmir’in köklü zarafet eğitmenlerinden de ders almıştır.

Miss Turkey, Miss Ege ve bir çok güzellik yarışmasında derece almaya hak kazanmıştır. İstanbul’da Kuşdili Eğitim Merkezi, Attila SARIKAYALI, Enver SEYİTOĞLU, Orhan ERTARHAN, Gülgün FEYMAN, Cüneyt ARKIN, Doğan Şentürk, zarafet eğitmeni Oya ÖLÇEN, Bülent İŞBİLEN, Hakan ÖZTÜRK, zarafet eğitmeni  Aslı TONYAK gibi isimlerden kişisel gelişim eğitimleri almış, İşletme ve Hemşirelik bölümlerini bitirdikten sonra, Newyork Parsons The New Scholl for Design–Bachelor of Arts in Fashion Design – Fashionand Technology mezun olmuştur.

Ayrıca Türkiye’ de çok az kişinin sahip olduğu “scotland lady” unvanına sahip olmuştur. Miss Turkey, Miss Globe, Miss Exclusive, Golden of Beauty, Miss Fashion TV gibi bir çok yarışmanın yarışmacı eğitimini üstlenmiş, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesinde Duruş ve İş etiketi eğitimleri Çevre Kolejinde görgü kuralları eğitimleri kapsamında öğretmenlik görevini de devam ettirmektedir. Aynı zamanda mesleğine ara vermeden oyunculuk da yapmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!