Aybars Kartal Özson: Yönetmen olmak istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Aybars Kartal Özson: Yönetmen olmak istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 22:15

Muhteşem Yüzyılın Şehzade Cihangiri, Kördüğüm’ün Kaan’ı, Aybars Kartal Özson, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin düzenlediği 5. medya ödülü töreninde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü’nü adlı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin düzenlediği 5. medya ödülü töreninde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü’nü alan Aybars Kartal Özson, oyunculuk yeteneğinin doğuştan geldiğini ve yönetmen olmak istediğini söyledi. Ödül töreninde şu an Kördüğüm dizisinde rol alan Aybars Kartal Özson, sempatik tavırları ile dikkat çekerken oyunculuk kariyerini yönetmen olarak ilerletmek istediğini dile getirdi.

Aldığı ilk ödülü 1 Mart 2016’ da dünyaya gelen ve henüz 14 günlük olan kardeşine armağan ettiğini söyleyen minik yıldız, “Oyuncu olmayı ilk başlarda sevmesem de şimdi çok seviyorum. İleride yönetmen olmak istiyorum. Ama mutlaka bu meslek içerisinde olmak istiyorum.” diye konuştu.

Kendisi gibi oyuncu olmak isteyenlere de tavsiyede bulunan minik yıldız Özson, “Benim gibi oyuncu olmak isteyen çocuklar çok çalışmalılar. Oyunculuk ya doğuştan olacak ya da çok çalışacaksın.” diye konuştu.

Haberin Devamı

Aybars Kartal Özson Kimdir

Aybars Kartal Özson kimdir?

Aybars Kartal Özson, 18 Mayıs 2008 yılında İstanbul Üsküdar’ da dünyaya geldi. Bulgaristan göçmeni bir ailenin oğludur. 1 Mart 2016’ da bir kardeşi dünyaya geldi. Şu an ilkokul ikinci sınıf öğrencisi. Ailesi tarafından bir ajansa kayıt ettirildikten sonra bir reklam filminde rol aldı, ardından Bir Çocuk Sevdim isimli dizide Hasan karakterini canlandırdı. Sonrasında ise  Muhteşem Yüzyıl dizisinin 3. sezonunda Şehzade Cihangir’ i oynadı ve şu an Kördüğüm dizisinde Kaan karakterini canlandırıyor. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin düzenlediği 5. medya ödülü töreninde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü’nü aldı.

BAKMADAN GEÇME!