Aybaba menemeni hak ediyor mu?

‘Ayın elemanı’ hesabı Beşiktaş’ta da iyiden iyiye bir ‘Ayın sakatlanan elemanı’ kavramı oluşmaya başladı.

Haberin Devamı

Aybaba, doktorun başına masör getirerek çözüm buldu(!). Sakatlıkları zeminlere bağlayan hocanın ‘antrenman politikası’na bakmakta yarar var.
İnönü’de dün Beşiktaş, uç bölgede ‘Holosko mecburiyeti’nden kurtulmuş olarak oyuna başladı çünkü ‘tipik golcü’ Niang ilk 11’deydi. Gol atamasa da top tutması ve rakibe basmasıyla katkısı büyüktü.
Maçın ilk bölümü ağırlıkla numaralı tribünün önünde oynandı. Kartal sol, Antep de sağdan çıktı. Buna mukabil Kartal’ın golü sol köşeden geldi. Sahanın en mahiri Fernandes’in adrese teslim ortasını Ersan, 90’a bıraktı kafayla. Ordu ve Karabük maçlarının ‘günah keçisi’ yeni bir kredi açtırdı kendisine.
İkinci bölümde Antep, oyuna hükmetmeye başlamışken Binya, bir ‘Meireles sorumsuzluğu’yla takımını 10 kişi bıraktı. Karabük maçı düşünülünce bu Beşiktaş için iyi bir şey değildi ki sonunda da gördük. Kırmızı renk, formada Beşiktaş’a yarıyor ama rakibin gördüğü kartta yaramıyor!. Antep eksilse de ileriyi çiftleyip puanı kopardı.
60-80 arası oyunu kopartacak fırsatları kullanamayan Beşiktaş’ta istediği genişlikleri bulduğu halde Holosko’nun iştahsızlığı ve Olcay’ın ise ‘vuruşta istikrarsızlığı’ da puan yitiminde önemli etkenlerdi. Peki, İnönü’de hep aynı ‘mutsuz son’u izleten Aybaba menemeni hak ediyor mu?

Yazarın Tüm Yazıları