Ayakları yerden kesen arkadaş

Erkek arkadaşıyla eğlenmeye çıkan Ayça Dinçkök, görüntülendiğini fark edince sinirlendi, muhabir ve kameramana saldırdı.

Haberin Devamı

Akkök Holding’in yönetim kurulu üyesi Ayça Dinçkök, çocukları Kaplan ve Mercan’ın babası Can Sandıkçıoğlu’ndan boşandıktan sonra Ortaköy’deki House Cafe’nin müdürü Serhat Demiral’le flört etmeye başlamıştı.
Sevgililer bir süre sonra yollarını ayırdı, Ayça Dinçkök de gönderdiği bir e-mail’le ilişkilerini arkadaş olarak devam ettirme kararı aldıklarını duyurdu.
Dinçkök’ün adı geçtiğimiz aylarda da Burcu Esmersoy’un eski sevgilisi Cem Alper’le aşk dedikodularına karıştı. Ünlü işkadını, yine e-mail yollayarak Alper’le ilişki yaşamasının söz konusu olmadığını, onunla çok iyi arkadaş olduklarını belirtti.

KAMERAYI FARK ETTİ ORTALIK KARIŞTI

Ayça Dinçkök, önceki gece de Beyoğlu’nda bir ‘arkadaşıyla’ görüntülendi. İstiklal Caddesi boyunca yürüyüş yapan ikili, sık sık yol ortasında öpüştü.
Adının Deniz Somersan olduğunu öğrendiğim arkadaşının sırtında evine kadar taşıdığı Dinçkök, görüntülendiğini fark edince olanlar oldu.
Sorular karşısında çılgına dönen Dinçkök, muhabirin fotoğraf makinesine yumruk attı, kameramana da “Çekme diyoruz, çekme! İlla kırayım mı kameranı? Onu mu istiyorsun?” diyerek kamerasını yere düşürmeye çalıştı.
Telefonla ulaşamadığım Ayça Dinç-kök’ün bu haberi okuyunca göndereceği yeni e-mail’i sabırsızlıkla bekliyorum...

Haberin Devamı

Denizde eğlenceli tatil

ETS Tur’un patronu Mehmet Ersoy, Aegean Paradise adlı seyahat gemisinde dostlarını ağırladı. Ünlü işadamı, İzmir’den başlayıp Yunan Adaları’nda devam eden yolculuğa eşi Pervin Ersoy’la birlikte ev sahipliği yaptı. Ekip, Yunan popçu Kaiti Garbi’nin şarkıları eşliğinde eğlenceli bir tatil geçirdi.

Hedef büyüttü

Orka Group, bünyesinde yer alan Tween’in kreatif direktörlüğüne ünlü İtalyan tasarımcı Pierangelo d’Agostin’i getirerek markayı baştan yarattı. Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “Daha önce dünya markası olmayı hedefliyorduk. Artık dünya markalarının önüne geçmeyi hedefliyoruz. Pierangelo da bu yönde attığımız ilk adım” dedi.

Galatasaray Başkanı’na Fenerli kiracı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Antalya’daki oteli Kiriş World’ün işletmesini devretti. Oteli, Fettah Tamince’nin sahibi olduğu otel zinciri Rixos kiraladı. Anlayacağınız Fenerbahçeli işadamı, Galatasaray Başkanı’na kiracı oldu!

Yazarın Tüm Yazıları