Ayak da yıkadılar

Güncelleme Tarihi:

Ayak da yıkadılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2005 01:20

Size Anne Diyebilir miyim? programında Volkan Yalım, evlenmeyi planladığı Aysel Erzincanlı'yla iddiaya girdi. İddiayı kazanan Volkan, Aysel'e ayaklarını yıkattı.

Damat adayı ayaklarını sıcak su dolu leğene sokmuş bekliyor, gelin adayı kollarını sıvayıp evleneceği erkeğin ayaklarını yıkamaya başlıyor. Size Anne Diyebilir miyim programındaki bu görüntüler çok konuşulacak.

Finale çeyrek kala

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran yarışma programı ‘Size Anne Diyebilir miyim’de, final haftasına girilirken kaynana, damat ve gelin adaylarının heyecanlı bekleyişi sürüyor. 2 Nisan’daki büyük final öncesi geri sayım sürerken, evde ilginç bir olay yaşandı.

Damattan ilginç ceza

Damat adayı Volkan Yalım, evlenmeyi planladığı Aysel Erzincanlı ile bir konuda iddiaya girdi. İddiayı kazanan Volkan, Aysel’den ayaklarını yıkamasını istedi. Aysel ise bir süre, ‘Ayaklarını yıkamak istemiyorum, başka ceza ver’ dese de Volkan’ı ikna edemedi.

Arkadaşları izledi

Bunun üzerine salonun ortasına getirilen sıcak su dolu leğen köpürtüldü. 21 yaşındaki gelin adayı da, kollarını sıvadı ve diğer arkadaşlarının önünde Volkan’ın ayaklarını ovarak yıkamaya başladı. Bu görüntüler, özellikle kadın izleyicilerin tepkisini çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!