‘Ay Tutulması’ kitleleri etkileyecek

Bugün ‘Ay Tutulması’ meydana geliyor. Türkiye saatiyle 23:30’da meydana gelecek ‘Ay Tutulması’ önemli.

Çünkü 8 Kasım 2003 günü gökyüzünde Davud’un Yıldızı olarak tanımlanan altı köşeli yıldızı tetikliyor. Ayrıca ertesi gün altı köşeli yıldız tamamen bozulmadan yıldızın bir köşesinde Ay Tutulması meydana gelmişti. Şimdi bugün meydana gelen ‘Ay Tutulması’ Kasım’daki tutulmanın tam zıt konumunda oluşacak. Bugün Akrep burcunda meydana gelecek ‘Ay Tutulması’ Kova burcundaki Neptün’den sert etkiler alıyor. Bu tutulmadan en fazla etkilenecek olanlar 6- 9 Kasım günleri arasında doğanlar ile 3- 7 Mayıs günleri arasında doğmuş olanlar. Şuur düzeyine yükselen değişim ihtiyaçlarını anlayabilirlerse, olayların zorlayıcı etkileri ile karşılaşmazlar. Aslında ‘Ay Tutulmaları’ kişilerden daha çok kitleleri, kitlesel değişimi işaret ediyor.

Ay Tutulmalarının etkisi

Ay Tutulmaları, Güneş Tutulmalarından daha farklı bir etkiye sahip. Astrolojik açıdan Ay bilinçaltını sembolize eder. Güneş’in gökyüzünde göründüğü bir sırada Ay tarafından örtülmesi bilinçaltının görünür hale gelmesine ve halkın bilinçaltından yükselen ihtiyaçlarıyla karşılaşmalarına neden olabilecek olayları işaret eder. Dolunay esnasında meydana gelen bu gökyüzü fenomeni, Dünya’nın Ay ile Güneş arasında kalması ve her iki kuvvetin zıt yönlerden dünya üzerine baskı yapması sonucu açığa çıkan kozmik enerji son derece etkileyicidir. Astrolojik açıdan Ay’ın görülmediği tutulma sırasında Dünya ön plana çıkar. Yani dünyada yaşayan insanların ortak bilinçaltı görünür hale gelir. Ay Tutulmaları insanların üzerinde özellikle kitlelerin bilinçaltında birikmiş olan enerjinin serbest kalmasına neden olur. Bunun sonucunda karmaşa ve karışıklıklar meydana gelir. Çünkü bilinçaltında neleri biriktirmiş olduğumuzun pek farkında olmadığımız için açığa çıkacak olan enerjinin yönünü tayin etmek de zordur. 4 Mayıs günü Meydana gelen Ay Tutulması, Neptün’den sert etkiler alıyor ve bütün dünya ülkelerini etkiliyor. Endişeler yüzünden yanlış yorumlar ve yanılgılar içine girilebilir, para veya mal kaybı olabilir. Buna bağlı olarak zehirlenmeler, intiharlar, kimyasal atıklar, ilaç sanayi ve hava kirliliği ile ilgili karışıklıklar ortaya çıkabilir. Tutulma sırasında bilinçaltının derinlerinden yükselen korkular açığa çıkabilir ve altı aylık süreç içinde halk korkularıyla yüzleşebilir.

Ay Tutulmasından korunma çalışması

Bugün çok önemli işler yapmayın. Yeni girişimlerinizi sonraki günlere saklayın ve alışılmış işlerinizi gün boyu sürdürün. Akşam yemeğinde ağır yiyeceklerle karnınızı tıka basa doldurmayın. Ilık bir duş alın, üzerinize rahat ve temiz bir kıyafet giyin ve saat 23:20’de Ay Tutulması çalışmasına başlayın. Rahat bir şekilde oturun ve gevşeyin. Derin soluklar alarak kolayca gevşeyebilirsiniz. Sonra imajınızda bir kılıç yaratın ve zihninizde tam karşıdan başlamak üzere çepeçevre ışıklı bir daire çizin. Bu ışıklı dairenin genişleyip büyüdüğünü ve bir balon gibi sizi tamamen sardığını zihninizde canlandırın. Sevdiklerinizi düşünün ve bu ışıklı kozanın içine alın. Sonra hep birlikte kaynaştığınızı ve giderek büyüdüğünüzü hayal edin. Bütün dünyayı ve evreni saracak kadar genişlediğinizi düşünün. Evrenin ritmiyle bir, uyum ve ahenk içinde titreştiğinizi hissedin. Sonra küçüldüğünüzü, ışıklı kozanın içindeki sevdiklerinizin geldikleri gibi gittiğini düşünün. Işıklı balonun başlangıçtaki ışıklı daire şeklini aldığını düşünün ve kılıcınızla bu daireyi silin.
Yazarın Tüm Yazıları