Ay Işığı'nda adalet

Güncelleme Tarihi:

Ay Işığında adalet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2008 00:00

Star TV'nin yeni dizisi "Ay Işığı"nda adaleti arayan birer avukat rolünde izleyeceğiz.

"Yabancı Damat"ın Nazlı'sı, "Tatlı Bela Fadime"nin Fadime'si Nehir Erdoğan'ı bu akşamdan itibaren Star TV'nin yeni dizisi "Ay Işığı"nda idealist avukat Başak rolünde izleyeceğiz. Güzel oyuncu, senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul'un yazdığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, yönetmenliğini ise Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin üstlendiği yeni dizisini ve rolünü anlattı.

Haberin Devamı

 

- "Ay Işığı" dizisinde sizi avukat olarak izleyeceğiz. Rolünüzü biraz anlatır mısınız?

Başak Aydost adlı bir avukatı oynuyorum. Serhat Tutumluer'in canlandırdığı eşim Mehmet de avukat. Onunla birlikte, Mahir Hoca yani Metin Serezli ve Oktay yani Teoman Kumbaracıbaşı’nın sahipleri olduğu Ay Işığı Hukuk Bürosu’nda çalışıyoruz.

- Başak Aydost nasıl bir avukat?

Ay Işığında adalet
İyi bir avukat. Her davaya bakıyor, ticari davalara da diğer davalara da... Şu ana kadar birçok mahkeme sahnesi çektik. Bayağı yeni bir dil öğreniyor gibiyim. Kaldı ki işletme mezunuyum, hukuk dersleri aldım, ama kalmıyor tabii insanın aklında. Özge Kartal adlı avukat bir arkadaşım var. Onunla geçen yaz uzun bir tatil yaptım ve ondan çok şey öğrendim. Sıkıştığımda da onu arıyorum. Dört hafta oldu çekimler başlayalı. Ekip de birbirine ısındı, neredeyse 24 saatimiz burada geçiyor.

Haberin Devamı

- Serhat Tutumluer'le avukat çifti oynuyorsunuz. Karı-koca çatışmasını da işliyor musunuz dizide?

Başak ve Mehmet'in iş anlamında çatışmaları yok. Onların birbirileriyle dertleri var. Başak hayata erken atılmış, iki de çocuğu var. Bir taraftan evle uğraşıyor, bir taraftan da işle. Bu da zor oluyor. Ev kadınlığı en zor mesleklerden biri. Çalışan her kadın aynı zamanda ev hanımı. Aynı zamanda annelik, eş olma durumu var. Bunun yanında hobilere fırsat kalmıyor. Bu yüzden de zaten bir süre sonra delirmeye başlıyor. Ondan sonra evlilikte, özel hayatta, işte, her yerde sorunlar çıkıyor. Kendisine ayıracak zamanı yok...

- Hiç avukatlık işiniz oldu mu?

Hayır, hiç olmadı.

- Dizide hukuk sistemini sorguluyor musunuz?

/images/100/0x0/55eaf52af018fbb8f8a1aa1a
Hayır, bizim öyle bir misyonumuz yok. Büyük cümlelerle ahkâm kesemem. Ama tabii ki senaryo zaman zaman değinir gibi yapıyor. Bu işin içinde yer aldığım için çok mutluyum. Avukatlar sabah 09.00 akşam 17.00 arası çalışırken, biz onlardan daha fazla çalışıyoruz.

- "Yabancı Damat" ve "Tatlı Bela Fadime"den sonra şimdi de "Ay Işığı". Hiç durmadan çalışıyorsunuz...

Beş yıldır hiç durmadan çalışıyorum. Çalışanı Allah sever!

- Mustafa Altıoklar ile ilişkiniz nasıl gidiyor?

Haberin Devamı
Gayet güzel, ama şimdi işimize bakıyoruz... (Gülüyor)

* Ay Işığı Hukuk Bürosu'ndaki avukatları Serhat Tutumluer, Nehir Erdoğan, Teoman Kumbaracıbaşı, Metin Serezli, Melis Birkan ve Alpay Atalan canlandırıyor.

* Nehir Erdoğan, rolü için avukat arkadaşlarından yardım aldığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!