Avustralyalı Irkçı milletvekilinin DNA’sında Türk genleri çıktı

Güncelleme Tarihi:

Avustralyalı Irkçı milletvekilinin DNA’sında Türk genleri çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2007 00:00

Avustralya’da ırkçı görüşleriyle tanınan One Nation partisinin eski lideri Pauline Hanson’ın kanında Türk geni çıktı. Yabancı düşmanı konuşmalarıyla tepki toplayan Hanson, yapılan DNA testi sonucunda Ortadoğu kökenli olduğunu öğrenince şoke oldu.

Hanson, soyunun nereden geldiğini öğrenince "çok şaşırdığını" ve "hayretler içinde kaldığını" söyledi. Hanson’ın izniyle "The Sunday Mail" gazetesi tarafından yaptırılan DNA testinin sonuçları zengin ve çok kültürlü bir geçmişe kadar gitti. Test sonuçları Hanson’ın yüzde 9 Ortadoğulu, yüzde 32 İtalyan, Yunan ve Türk karışımı ve yüzde 59 kuzey Avrupalı olduğunu gösterdi. Sonuçları öğrenince kafası karışan Hanson, bu geçmişi "tecavüzlere" ve "savaşlara" bağlamaya çalıştı. Hanson, yine de bu gerçeğe karşı çıkmayacağını belirterek "Kim olduğumu öğrendim" dedi. Hanson yine de siyasi görüşlerini değiştirmeyeceğini vurgulayarak, "Bunu benden kimse istemesin. Sadece yüzde 9 Orta Doğulu olabilirim ancak gördüğünüz bu kız yüzde yüz Avustralyalıdır" diye konuştu.

Geçenlerde "Avustralya geleneklerini yok ettiklerini" söyleyerek müslümanlara saldıran Hanson, kendi soyunun ise İngiltere ya da İrlanda’dan geldiğine yüzde yüz inanıyordu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!