Avukatın katili şarkıcı iddiası

Güncelleme Tarihi:

Avukatın katili şarkıcı iddiası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 14:19

Gölbaşı’nda yaklaşık 2 hafta önce ağaçlık alanda cansız bedeni bulunan 34 yaşındaki İzmirli Avukat Onur Evrim Demir'in katil zanlısının şarkıcı Emrah D. olduğu iddia edildi. Polis tarafından yakalanan D. tutuklandı.

Haberin Devamı

Gölbaşı Çobandere Mahallesi'nde yaklaşık iki hafta önce ağzı bağlı bir şekilde ölü olarak bulunan avukat Onur Evrim Demir'in katilini arayan pılis ekipleri, Demir'in halası Aysel Demir'in ifadesi üzerine İzmirli şarkıcı Emrah D.'nin evine baskın düzenledi. Şarkıcının bulunamadığı evde arama yapan polis, genç avukatın başına vurulan sopanın bir parçasını ve kanlı elbiseleri ele geçirdi. Yapılan çalışmaların ardından polis ekiplerince yakalanan Emrah D. ile cinayeti gizleyen avukatı Şükrü A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emrah D.'nin ifadesinde, avukatı olan Onur Evrim Demir’i, ayrıldığı eşiyle birlikte olduğu için öldürdüğünü iddia ettiği öğrenildi.

‘RAPOR İLE ÇIKACAK’ İDDİASI

Emrah D.’nin, yeğeni Onur Evrim Demir'i, görüşme bahanesiyle Gölbaşı'ndaki evine davet ettiğini belirten hala Aysel Demir, “İzmir'de avukatlık yapan yeğenim, Ankara'da oturan şarkıcı Emrah D.'ye ait davaları takip ediyordu. Emrah D., yanında çalışan iki kişiye, ‘Onur benim her işimi biliyor, onu ortadan kaldırmamız lazım’ şeklinde sözler söylemiş. Bu kişiler cinayet sonrası savcılığa giderek Emrah D.'nin kendilerini cinayete azmettirdiği yönünde ifade verdi. Cinayeti gizleyen avukatı ile birlikte tutuklanan Emrah D., şimdi rapor alıp cezaevinden çıkacağını söylüyormuş. Bu davanın adaletli bir şekilde sonuçlanmasını istiyoruz. Emrah D.’nin cinayetten kurtulmak için rapor alması durumunda davanın sonuna kadar takipçisi olacağız. Yeğenimin katiline en ağır cezanın verilmesini istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

SUÇ LİSTESİ KABARIK

Katil zanlısı Emrah D.’nin geçtiğimiz mayıs ayında İstanbul’da sahte polis kokartı ve çok sayıda silah ve tüfek ile yakalandıktan sonra gözaltına alınıp tutuklandığı, hastaneden aldığı “kapalı yerde kalamaz” raporu üzerine serbest kaldığı öğrenildi. 2002 yılında Çanakkale’de ruhsatsız silah ile yakalanıp serbest kalan D.’nin ayrıca iki yeğenine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla açılan davada yargılanmasına devam edildiği bilgisi edinildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!