GeriSeyahat Avrupa’nın en renkli otellerinde 160 TL’nin altında konaklama
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Avrupa’nın en renkli otellerinde 160 TL’nin altında konaklama

Avrupa’nın en renkli otellerinde 160 TL’nin altında konaklama

Rengârenk hayallerine yeni tonlar eklemek ve şehirleri bir de renklerin merceğinden keşfetmek isteyenler için, işte Avrupa’nın en renkli otelleri...

İSPANYA

HESPERİA BİLBAO HOTEL, BİLBAO

Avrupa’nın en renkli otellerinde 160 TL’nin altında konaklama

Renklerin yansımasıyla güne başlamak için
Küp şeklinde rengârenk pencereleriyle dikkat çekici bir görüntüsü olan Hesperia Bilbao, Nervión Nehri manzarasıyla büyüleyici bir konuma sahip. Devasa bir Tetris oyununu anımsatan otel, iç ve dış tasarımıyla oldukça modern.

Otelin farklı kategorilerde toplam 151 odası var. Her sabah açık büfe kahvaltı servisi yapılan Hesperia Bilbao’da ayrıca La Ría Restaurant’da Bask mutfağının lezzetlerini tadıp, La Orilla Bar’daysa canlı müzik eşliğinde sizin için hazırlanmış çeşit çeşit kokteylleri yudumlayabilirsiniz. Guggenheim Müzesi’nin tam karşısında, tarihi kent merkezine 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde (Çift kişilik odalarda kişi başı 105 TL, nh-hotels.com).

 

BELÇİKA

PANTONE HOTEL, BRÜKSEL

Avrupa’nın en renkli otellerinde 160 TL’nin altında konaklama

Canlı ve mat tasarım
Saint-Gilles bölgesinde, renkli bir butik otel Pantone. Adını aldığı Pantone renk uyuşumu endüstrisinden esinlenilerek oluşturulan otelin içi, canlı ve mat renklerin birbirini dengeleme özelliği dikkate alınarak tasarlanmış.

Renklerin merceğinden bakarak şehri keşfetmek isteyenler için farklı bir deneyim sunan ‘renklerin oteli’ toplam 61 odaya sahip. Şehrin iş merkezinin kalbinde, şık mağazaların ve leziz yemeklerin sunulduğu restoranların bulunduğu meşhur alışveriş bulvarı Avenue Louise beş dakikalık yürüyüş mesafesinde (Çift kişilik odalarda kişi başı 110 TL, pantonehotel.com).

 

ÇEK CUMHURİYETİ

FUSİON HOTEL PRAGUE, PRAG

Avrupa’nın en renkli otellerinde 160 TL’nin altında konaklama


Gezgin ruhlara göre
 
Misafirlerine samimi ve havalı bir atmosferde rahat bir konaklama imkânı sunan otelin birbirinden farklı seçenekleriyle 91 odası var. Oda seçenekleri hayli ilginç: Havalı kocaman yatakların bulunduğu odalar, orijinal eski tip odalar, Rock’n Roll ve Aşk gibi isimlerle belli bir tema etrafında oluşturulan odalar...

Hepsi de başlıbaşına sanat eseri sayılabilecek parçaların kullanıldığı benzersiz bir iç tasarıma sahip. Otelin canlı müzik ve karaoke partileri düzenlenen baş döndürücü bir barı ve Çek lezzetlerini tadabileceğiniz bir restoranı var. Wenceslas Meydanı 50 metre, Eski Kent Meydanı 850 metre uzaklıkta (Çift kişilik odalarda kahvaltı dahil kişi başı 150 TL, fusionhotels.com).

 

İTALYA

COLORS HOTEL, ROMA

Avrupa’nın en renkli otellerinde 160 TL’nin altında konaklama


Ebedi şehirde renkler içinde
Merkezi konumu ve hesaplı fiyatlarıyla otel, dünyanın başkenti kabul edilen Roma’da bulunan her türlü müze ve turistik tesisi keşfedip kültür ve sanat etkinlikleriyle ilgilenen gezginler için en uygun yer. Vatikan dolaylarında, eski Roma zamanından kalma otantik Prati semtinde, tarihi dokuyu hissederek benzersiz bir deneyim yaşamak isteyenlere tavsiye edilir.

Üç katlı otel, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde döşenerek, rengârenk dekore edilen 21 odadan oluşuyor. Roma’nın en büyük tarihi yapılarından biri olan Castel Sant’Angelo ile dünyaca ünlü Vatikan Müzeleri ve San Pietro Meydanı on dakikalık yürüyüş mesafesinde (Çift kişilik odalarda kişi başı 160 TL, kahvaltı 20 TL, colorshotel.com).

ALMANYA

ARTE LUİSE HOTEL, BERLİN

Avrupa’nın en renkli otellerinde 160 TL’nin altında konaklama

‘Sanatsever kent göçebeleri için bir sığınak’
1825’te neoklasik tarzda inşa edilen bina, 1995’te Berlinli sanatçıların özel bir projesi kapsamında restore edilerek gözalıcı mimarisiyle 50 odalı bir otele dönüştürülmüş. Otel, Berlin-Mitte’nin en etkileyici merkezinde, Reichstag Binası ve Spree Nehri manzarasıyla büyüleyici bir atmosfere sahip. Her oda farklı bir sanatçının elinden çıkmış.

Odaların her biri başka bir tarza sahip. Sanata adanmış bu oteli, birkaç gecenizi geçirebileceğiniz bir sanat galerisi olarak düşünebilirsiniz. Unter den Linden Bulvarı ve şehrin ana sembollerinden Brandenburg Kapısı birkaç dakikalık yürüyüş mesafesinde (Çift kişilik odalarda kişi başı 150 TL, luise-berlin.com).

False