Avrupa'da makarna standına ilgi

Güncelleme Tarihi:

Avrupada makarna standına ilgi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 17:52

Avrupa'da makarna standına ilgi

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA)- TÜRKİYE’nin yarım asırlık dünya markası OBA makarna, dünyanın en büyük gıda fuarlarından birisi olan SIAL Paris 2016 Fuarı'nda ürün çeşitliliğinin yanı sıra ziyaretçi sayısı ile ilgi gördü.



OBA makarna, 16- 20 Ekim 2016 tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen SIAL Paris 2016 Fuarı'nda stant açtı. 200 ülkeden 150 bin civarında katılımcıyı ağırlayan SIAL Paris Fuarı'nın gıda sektörü için büyük önem taşıdığını belirten Oba Makarna CEO’su Alparslan Özgüçlü, şunları söyledi:



"SIAL Paris sadece ülkemiz için değil dünya gıda sektörü içinde en büyük fuarlardan birisi. Katılımcıların yüzde 60’tan fazlası uluslararası katılımcıdır. Ürün sergileyen firmaların sayısı ise 6 bin civarındadır ve bunların yüzde 84’ü uluslararası firmalardır. Dünyanın birçok yerinden gelen ziyaretçiyi OBA makarna standında ağırladık. Kuzey Afrika başta olmak üzere Afrika’nın genelinden olduğu gibi AB ülkeleri ve ABD’den de çok sayıda ziyaretçiyle bir araya gelme şansımız oldu. Elbette sektörümüzde dünya genelinde önemli bir yerdeyiz. OBA makarna, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda uluslararası iş bağlantılarını genişleterek ülke ihracatına önemli katkılar sağlamaya devam edecek."



FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!