Avrupa'da eşi yok

Güncelleme Tarihi:

Avrupada eşi yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2012 00:00

Fenerbahçe’nin Ataşehir’deki yeni mabedi Ülker Arena’nın açılışı çarşamba günü yapılacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE, Saracoğlu’ndan sonra ikinci mabedine kavuşmak için gün saymaya başladı. Ve bu mabet öyle güzel ve öyle muhteşem ki, Avrupa’da bir benzeri yok. Aziz Yıldırım’ın hayallerindeki en önemli proje olan ve 200 milyon liraya mal olan, 13 bin 850 kişilik Ülker Sports Arena çarşamba günü sarı lacivertli takımın THY Avrupa Ligi’ndeki Emporio Armani Milano maçıyla kapılarını açacak. Avrupa’nın spor devlerinin bile sahibi olamadığı bu dev tesis kıskandıracak büyüklüğe ve inanılmaz bir teknolojik donanıma sahip.

ÜLKER SPORTS ARENA'DAN FOTOĞRAFLAR - FOTO GALERİ

O konfor bir tek NBA salonlarında var

Tapusunun tamamı Fenerbah-çe’ye ait olan Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’nın, NBA maçlarının oynandığı salonlardan hiçbir eksiği yok. Salonun tavanından aşağı sarkan 28.5 ton ağırlığındaki LED ekranlı skorbord, tam 250 metrekare büyüklüğünde olacak ve salonun her yerinden rahatlıkla görülebilecek. Bu skorbord NBA takımlarının kullandığı ve Avrupa’da eşi benzeri olmayan bir büyüklüğe sahip. Ayrıca tüm salonu saran bir metre yüksekliğindeki LED ışıklı panoda reklamlar, seyircilerin yapması istenilen tezahüratlar, kulüp haberleri sürekli dönecek.

Haberin Devamı

Loca alanlara organizasyonlar bedava

Taraftarın oturacağı13 bin 850 koltuğun tamamı yanmaz ve leke tutmaz kumaşlarla kaplı. Salonun tamamına hakim noktalarda bulunan 44 ayrı locada konuklara her türlü konfor sunulacak. Locaları satın alan taraftarlar sadece Fenerbahçe maçlarını değil, tüm konserleri, milli maçları ve diğer organizasyonları ücret ödemeden izleyebilecek. Sauna, duşlar, televizyon üniteleri, mini havuzlar basketbolculara geniş olanaklar sunacak.

Dünya starları Arena’da olacak

LOS Angeles Lakers ve Los Angeles Galaxy takımlarının da sahibi olan Amerikalı The Anschutz Entertainment Group (AEG) firması tarafından işletilecek Ülker Arena’da basketbol severleri birçok sürpriz bekliyor. Paul McCartney, Pirince, Usher, Rod Stewart, Yanni, The Eagles, Justin Timberlake, Christina Aguilera gibi birçok dünya starının dünya turnelerini organize eden AEG firmasının, Fenerbahçe’nin yeni salonunda da görkemli bir konser düzenlemeyi planladığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!