Zürih’ten Ankara ve Gaziantep’e uçacak

Güncelleme Tarihi:

Zürih’ten Ankara ve Gaziantep’e uçacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2018 09:50

SunExpress, İsviçre’nin Zürih kentini 20 Haziran’dan itibaren Ankara ile Gaziantep’e bağlıyor. Bu yaz sezonuyla beraber Anadolu kentleriyle Avrupa arasındaki uçuş ağına 18 yeni uçuş daha ekleyecek olan SunExpress’in en fazla uçtuğu kentlerden biri de Zürih olacak.

Haberin Devamı

SUNEXPRESS Almanya Genel Müdür Yardımcısı Alper Özen, bu yeni hatla ilgili olarak şu bilgiyi verdi:
“Zürih bizim Avrupa’da uçtuğumuz ilk ve önemli destinasyonlardan biridir. Zürih ve Basel’e bu süre içerisinden Antalya ve İzmir’den uzun yıllardır uçuyoruz. Şimdi de, Ankara ve Gaziantep’ten 20 Haziran’da başlayacak uçuşlarımızla Zürih operasyonumuzu taçlandırıyoruz. Zürih’ten Ankara ve Gaziantep’e haftada bir uçuş gerçekleştireceğiz.”

Zürih’ten Ankara ve Gaziantep’e uçacak
Alper Özen

HER GÜN YAPILIYOR
“İlk uçuşumuz 20 Haziran’da Ankara’ya olacak, bundan bir gün sonra da Gaziantep’e uçacağız. Mevcut hatlarımız Antalya ve İzmir’e ise Zürih’ten yıl boyunca her gün uçuşlarımız zaten var. Ayrıca Zürih’ten mevcut uçuşlarımız olan Antalya ve İzmir’de de önemli ölçüde uçuşlarımızı artırıyoruz. Bu doğrultuda, Zürih’ten Türkiye’de dört kente uçuş düzenlemiş olacağız ve tabii ileriye dönük planlarımızda Zürih’ten daha fazla Anadolu kentine uçuş düzenlemek var.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!