Yıldızı çok çabuk parladı istenilen futbolcu oldu

Güncelleme Tarihi:

Yıldızı çok çabuk parladı istenilen futbolcu oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 11:35

SÜLEYMAN Koç geçtiğimiz yıl bu zamanlar Alman dördüncü liginde oynuyordu. Regionalliga Kuzeydoğu Grubunda bulunan Babelsberg formasıyla top koşturan Süleyman Koç, şimdi ise Bundesliga'da oynuyor. Bundesliga'da hızlı bir çıkış yapan Süleyman, oynadığı başarılı futboluyla Türkiye'deki takımların da ilgisini çekmeye başladı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ İSTEDİ

Bu yılın başında Babelsberg'den İkinci Bundesliga ekiplerinden Paderborn'a transfer olan Süleyman, yarım sezon sonra Paderborn ile Bundesliga'ya yükseldi. Ligde 13 hafta geride kalırken, Süleyman bu sezonun en iyi çıkışı yapan futbolculardan biri oldu. Sakatlağı nedeniyle sadece bir maçta oynayamayan orta saha futbolcusu, diğer 12 karşılaşmanın tamamında takımındaki yerini aldı. Bu maçlarda bir gol atıp iki golün de pasını verdi. 25 yaşındaki futbolcunun performansı çabuk dikkat çekti. Türkiye'deki takımlar da peşine düştü. Önce Sivasspor ve Eskişehir'in ilgilediği Süleyman ile şimdi Beşiktaş da devreye girdi.

TÜRKİYE'DE OYNARIM

Kendisine Türkiye'deki kulüplerden gelen transfer tekliflerini doğrulayan ancak fazla bilgi vermek istemeyen Süleyman Koç, kendisinin transferden çok futboluyla meşgul olduğunu söyledi. Koç “Türkiye'de oynamak isterim. Ancak benim Paderborn ile sözleşmem var. Burada da mutluyum” dedi. Süleyman'ın Babası Yaşar Koç da Beşiktaş'ın menajerler aracılığıyla transfer teklifi yaptığını belirtirken “Beşiktaş dışında da teklifler geliyor. Ancak bizim öncelikli kararımız Bundesliga” dedi. Süleyman Koç'un Paderborn ile 2016 yılının Haziran sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!