Yespica yüzünden Madrid'den uçmuş

Güncelleme Tarihi:

Yespica yüzünden Madridden uçmuş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2013 10:24

El Mundo, Mesut Özil’in ‘Güzel kadınlara düşkünlüğü’ nedeniyle İspanya’dan İngiliz kulübü Arsenal’e satıldığını belirtirken “Bu zaaf ileride, onun futbol hayatını tehdit edebilir” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

İspanyol El Mundo gazetesinin haberine göre, Real Madrid’in Mesut Özil’i Arsenal’e göndermesinde en büyük etken ünlü futbolcunun güzel kadınlara olan zaafı. Mesut, Real Madrid’den yaklaşık 50 milyon Euro gibi rekor bir bedelle Arsenal’e transfer olmuştu. Özil’in Milano’da yaşayan 31 yaşındaki eski Venezuela Kraliçesi, model Aida Yespica ile buluşmak için her fırsatta İtalya’ya gittiğini ya da ikilinin Paris’teki otellerde görüştüğünü yazan El Mundo, “Mesut Özil’in Yespica’ya düşkünlüğü futbol kariyerini tehdit edebilirdi” yorumunda bulundu.

KIZ ARKADAŞI EVLENMEK İSTİYOR

YESPICA’yı görmek için 15 bin sterline özel uçak da kiralayan ünlü futbolcunun sık sık yaptığı yolculukların, maçlardaki performansını da etkilediği iddia edildi. Öte yandan futbolcunun bir yıldan az bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Mandy Capristo evlilik hayalleri kuruyor. Bild’e konuşan Monrose grubunun eski üyelerinden 23 yaşındaki Mandy Capristo, futbolcuyla mutlu bir ömür geçirmek istediğini söyledi. Mandy, “Hep 24 yaşında evlenmeyi hayal ediyordum. Önümüzdeki yıl 24 yaşına giriyorum. Artık zamanı geldi. Günün birinde ona çocuk da doğurmak isterim” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!